Clarion Hotel Air på Sola utenfor Stavanger ble kåret til “Clarion Hotel of the Year” under “Empower to Exceed”, som arrangeres av Choice Hotels Europe.

Clarion Hotel Air ved Stavanger lufthavn, Sola er kåret til årets Clarionhotell i Europa (bildekilder: clarion/choice.se)

Choice Hotels Europe er en del av Choice Hotels International, et internasjonalt konsern med 6400 hotell verden over. Nordic Choice Hotels har i over 20 år vært en stolt franchisetager i konsernet og drevet merkevarene Clarion Hotel, Quality Hotel, Comfort Hotel og Clarion Collection Hotel.

Choice Hotels Europe kåret dette året Clarion Hotel Air til “Clarion Hotel of The Year”.

– På Clarion Hotel Air jobber vi målrettet hver eneste dag for at våre gjester skal føle seg ønsket og velkomne. Dette gjelder helt fra man sjekker inn i resepsjonen, til å ha høy standard på våre rom, til å arrangere og gjennomføre flotte, store arrangementer. Det er en stor ære for oss å få motta denne prisen, og jeg ønsker å gi en stor takk til alle dedikerte ansatte som hver dag står på for våre gjester og for å få hotellet vårt til å skinne på denne måten, sier Lavrans Gjønnes, Hotelldirektør ved Clarion Hotel Air.

Clarion Hotel Air, som åpnet dørene for første gang den 23. november 2015, er et førsteklasses konferansehotell bare få minutters gange fra Stavanger lufthavn, Sola.

Med 296 rom og 14 konferanselokaler legges det til rette for møter, konferanser, eventer og kongresser for alt fra to til 1250 personer. Hotellet har etterhvert også blitt et naturlig møtepunkt for lokalbefolkningen på Sola.

Clarion Hotel jobber strategisk for å være den beste og mest pasjonerte hotellkjeden i norden, og har lenge jobbet for å bygge Clarion- kjeden som en sterk merkevare. Prisen de mottok i går står derfor høyt.

– Stort grattis til teamet på Clarion Hotel Air! Hotellet er akkurat det vi ønsker at et Clarion Hotel skal være – et designhotell med pasjonert service som gir hver gjest det den vil ha – og litt til. Det er i detaljene magien ligger og jeg tror det er akkurat derfor Clarion Hotel Air har vunnet denne prisen, legger Christen Bagger, Senior Vice President i Clarion Hotel, til.

Flere saker om Clarion Hotels finner du HER

Kommentarer