For første gang på over 18 måneder – siden mars 2020, fraktet Norwegian flere enn en million passasjerer iløpet av en og samme måned. 1.2 millioner reiste med selskapet i oktober, noe som er neste en fordobling i forhold til samme måned ifjor. Selskapet er tilbake med et godt rutenett innenlands og med direkteflyvninger til populære destinasjoner i Norden og i  Europa.

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport
Morgenavgang fra Alicante i Spania (foto: ©otoerres)

– Dette er den sjette måneden på rad med en økning i antall passasjerer, og vi er svært glade for å se at reiselysten også ser ut til å holde seg høy inn i vintersesongen. Nå ser vi også at stadig flere ønsker å reise til storbyer igjen, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian. 

I oktober hadde Norwegian 1 203 205 passasjerer, som er en økning på nær 900 000 sammenlignet med i fjor. Sett opp mot oktober 2020 har den totale kapasiteten (ASK) økt med 195 prosent og passasjertrafikken (RPK) er opp 340 prosent. Videre lå fyllingsgraden i oktober på 82,7 prosent, en oppgang på 27 prosentpoeng sammenlignet med i fjor.   

I oktober hadde Norwegian 48 fly i drift. 99,9 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført, og av disse var punktligheten på 88,3 prosent.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER

Kommentarer