logo-white

1500 km gnistrende sandstrender

Myke bølger kjærtegner de lange, hvite sandstrendene langs hele kysten i Den Dominikanske Republikk. Dette paradisiske reisemålet i Karibien er et perfekt valg hvis du er på jakt etter en uberørt perle for å tilbringe et solfylt avbrekk fra hverdagen.

Fra Den Dominikanske repulikk (foto: godominicanrepublic.com)

Hele 21 av landets strender tilfredsstiller de strenge internasjonale miljøkravene og standardene for sikkerhet som gir rett til å heise det blå flagget på de lange strekningene med sand. Her kan du enten bivåne eller aktivt delta i adrenalinproduserende utfordringer under solen. 

Punta Cana`s berømte hvite, varme strand

Punta Cana’s hvite sandstrand er en karibisk drøm i vakre farger. Du kan svømme i det krystallklare, turkise vannet, solbade i den hvite sanden eller slappe av i en hammock under svaiende palmekroner. Og omgivelsene består av en rekke luksuriøse hoteller og mer enn et dusin golfbaner i toppklasse. Punta Cana er kåret til det mest populære reisemålet i Karibien og Latin-Amerika.

Punta Cana (foto: godominicanrepublic.com)

Samana’s hemmelige grotter

Samana-halvøya er en liten juvel, beliggende nord-øst på øya. De rolige strendene med gyllen sand er beskyttet av frodige jungelområder. I noen av de små grottene er strendene så isolerte og utilgjengelige at du må ha avtale med en lokal fisker for å komme dit. Samtidig er de eventyrlig trygge, der det eneste du hører er bølgeskvulp, fuglesang og dryppende fossefall.

Les flere nyheter, artikler og reisetips om Den Dominikanske Republikk HER og HER

La Romana; et paradis for kjendiser

La Romana i I det sør-vestre hjørnet av landet, besøkes ofte av berømte sangere og skuespillere, som Beyonce, Jay-Z, Mark Anthony og Lupita.

Sammen med et stort antall europeiske turister, kommer de hit for å nyte det varme, asurblå vannet, den gyldne sanden, de mange luksuriøse resortene og golfbanene i området, og for bare å slappe av og samle ny energi.

Byen Bayahibe er livlig, og fra havnen kan du lette komme deg til de intime strendene på øyene Catalina og Saona. Dette er ideelt dersom du ønsker å solbade i ro og fred, dykke og nyte en spektakulær solnedgang.

Den Dominikanske republikk har 1500 kilometer med kritthvite strender (foto: godominicanrepublic.com)

Puerto Plata’s lekeplass

De mest eventyrlystne strandelskerne reiser til Puerto Plata´s livlige kystlinje. Byen Cabarete er kjent som verdens «hovedstad» for kiting, paraseiling og windsurfing. Her kan du tilbringe timesvis på bølgene fra Atlanterhavet, eller bare beundre de lokale og utenlandske utøverne som imponerer i de ulike surfe-disiplinene.

Naturen i området rundt Puerto Plata fremstår som en enorm lekeplass, med muligheter for kanopadling, rapellering, rafting i frådende elver, dykking fra klipper eller andre aktiviteter som gir adrenalin-kick.

Les mer om Den Dominikanske Republikk HER

Travelmarkets guide til Den Dominikanske Republikk finner du HER 

Santo Domingo’s sjøside

Den mest kosmopolittiske byen i Den Dominikanske Republikk tilbyr de besøkende en rekke historiske attraksjoner og et spennende natteliv. Men, det er også kort vei til sjøsiden av byen og resorten Juan Dolio, som også er populær blant innbyggerne i Santo Domingo. Her kan turistene mingle, danse, drikke, slappe av og få et innblikk i hvorfor innbyggerne i Den Dominikanske Republikk er de lykkeligste i Latin-Amerika.

Vannsport - Dominikanske republikk
Strand ved Punta Cana (foto: godominicanrepublic.com)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Opel Astra Sports Tourer er en rimelig familiebil som gjorde det godt i NAFs familibiltest (foto: NAF)

Seks av 10 barnefamilier vil ha elbil

Royal Beach Club Collection vil tilby en kombinasjon av opplevelser for alle, fra slående strender og bassenger til bassengbarer, en rekke spisesteder  som restaurant, bar og salong, samt et gatemarked pluss praktiske opplevelser som tequila smaksprøver og matlagingskurs (Foto: Royal Caribbean)

Lanserer ny destinasjon i Mexico: Royal Beach Club Cozumel

Mormor och barnbarn på tåget (Bildkälla: SJ.se)

SJ släpper sommarens biljetter

(Foto: Emmie Bolmstedt/Visit Sweden)

En «swifties» guide til Stockholm

Illustrasjon - Nye Bodø lufthavn - Avinor - 2021

HENT tildelt milliardkontrakt på Nye Bodø lufthavn