Medlemmer av Emirates’ lojalitetsprogram kan nå tjene Miles mens de handler i over tusen nettbutikker.

SkyWards - Emirates - Flyselskap - Lojalitetsprogram
Medlemmer av Emirates SkyWards kan nå opptjene Miles ved handel i utvalgte nettbutikker (foto: emirates airline)

Det prisbelønte lojalitetsprogrammet til Emirates og flydubai, Emirates Skywards, har introdusert 1500 nye måter å tjene Miles, samtidig som man handler i et stort utvalg av populære nettbutikker til amerikanske og britiske merker.

Tjen Miles mens du shopper på nett

Gjennom Emirates’ app eller på Emirates’ egne nettsider kan Skywards-medlemmer velge og vrake i tilbud på tvers av kategorier som mote og skjønnhet, elektronikk og livsstil. Medlemmer trenger kun å logge inn med sin Skywards-konto og fortsette til nettbutikkens egen nettside for å fullføre kjøpet. For hvert britiske pund som blir brukt kan medlemmer tjene opptil 15 Miles, og for hver amerikanske dollar opptil 12 Miles.

Massivt utvalg av nettbutikker

Skywards-medlemmer kan handle i over 1500 amerikanske og britiske nettbutikker for å tjene Miles, inkludert blant annet Apple, Asos, Nike, Bose og RayBan.* 

Emirates Skywards’ 27 millioner medlemmer kan tjene og bruke Miles på et stort utvalg av varer og tjenester, inkludert flybilletter og oppgraderinger, hotellovernattinger, billetter til sport- og kulturarrangementer og mye mer. 

Klikk HER for mer informasjon om lojalitetsprogrammet Emirates Skywards.

*Med forbehold om leveringsbetingelser for nettbutikken.

Flere saker om Emirates finner du HER

Kommentarer