logo-white

“2015 TripAdvisor Certificate of Excellence” til norske Radisson Blu-hoteller

Flere Radisson Blu hoteller i Norge ble onsdag 20. mai hedret med utmerkelsen “2015 TripAdvisor Certificate of Excellence”, etter å ha fått fremragende gjesteanmeldelser på verdens største reisenettsted TripAdvisor. Utmerkelsene er enda en anerkjennelse av hotellkjedens veletablerte servicefilosofi “Yes I Can!”.

Radisson Blu Atlantic Hotels velkjente profil har preget oljebyen i over 70 år siden åpningen i 1952 (mobilbilde: ©otoerres)

Radisson Blu Hotel i Tromsø er ett av hotellene som mottar utmerkelsen. Hotellet ligger i sentrum av Norges nordligste by og gjestene har gitt hotellet nesten 700 anmeldelser på TripAdvisor.

Dag Johan Høybakk (foto: rezidor)
Dag Johan Høybakk (foto: rezidor)

Flertallet beskriver hotellet som «ypperlig» eller «svært bra» og trekker blant annet fram den sentrale beliggenheten og den gode servicen.

– Denne utmerkelsen betyr veldig mye for oss fordi den er basert på våre gjesters tilbakemeldinger. Våre medarbeidere gjør hver dag sitt ytterste for å gi gjestene førsteklasses hotellopplevelser, og vi ser på denne prisen som en anerkjennelse av vårt harde arbeid for å ytterligere forbedre oss, sier Dag Høybakk, hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel i Tromsø.

Radisson Blu er en del av hotellkonsernet Carlson Rezidor Hotel Group, som også inkluderer blant annet Park Inn by Radisson-hotellene. I tillegg til hotellet i Tromsø, mottar også følgende hotell i Carlson Rezidor Hotel Group i Norge utmerkelsen: Radisson Blu Hotel i Ålesund, Radisson Blu Resort i Trysil, Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger, Park Inn by Radisson Hotel & Conference Center på Alna, Park Inn Trysil Mountain Resort og Park Inn by Radisson Oslo Airport.

Radisson Blu Royal i Bergen mottar utmerkelsen for sin restaurant «Filini Bar & Restaurant».

20 år med utdanning til fordel for gjestene !

Dagens utmerkelser er enda et eksempel på hva Carlson Rezidors servicefilosofi “Yes I Can!” har bidratt til. Utdanningsprogrammet, som ble lansert i 1995, har til hensikt å trene alle de ansatte i å tilby gjestene førsteklasses service og hotellopplevelser. Programmet består av flere ulike verktøy og treningsopplegg som alle ansatte gjennomfører i løpet av sin første arbeidsmåned.

I tråd med Radisson Blu sitt løfte om 100 % kundetilfredshetsgaranti, gir programmet også de ansatte verktøyene som kreves for å sikre at alle gjestene er fornøyde med oppholdet.

Tom Flanagan (Rezidor)
Tom Flanagan (Rezidor)

– “Yes I Can”- filosofien handler om å gjøre gjestene våre fornøyde. Våre medarbeidere oppfordres til å fatte egne beslutninger og ta ansvar for disse slik at gjestene får førsteklasses service og gode hotellopplevelser, forteller Tom Flanagan, Area Vice President Nordics i The Rezidor Hotel Group.

«Yes I Can!» og de ansatte

«Yes I Can!» – filosofien har ikke bare gitt hotellkonsernet en rekke priser og utmerkelser for god service, det har også resultert i mer fornøyde medarbeidere. I 2001 rapporterte Carlson Rezidors ansatte om et tilfredshetsnivå på 79 av 100. I 2014 hadde tallet økt til 87,5.

– «Yes I Can!» er så mye mer enn et slagord. Det har blitt en livsstil for alle oss som jobber sammen. I løpet av året fornyer vi utdanningsprogrammet og jeg ser fram til å fortsette å utvikle programmet ytterligere i årene som kommer, sier Tom Flanagan.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Illustrasjonsbilde: Avinors elfly over Trondheim lufthavn, Værnes (Foto: Øystein Løwer / Avinor)

Norge skal etableres som internasjonal testarena for null- og lavutslippsluftfart

(Illustrasjonfoto OFV/Bo A. Bergan)

Norge vs. Europa: Laveste snitthastighet mellom storbyene

(Foto: Radisson Hotel Group)

Radisson Hotel Groups Responsible Business Report 2023

A frozen river at sunrise  in a wintry landscape  near Levi in Finnish Lapland  (Photo: Discover Airlines)

Discover Airlines winter flight schedule 2024/25: More flights to more destinations from Frankfurt and Munich

Sir Tim Clark - Emirates - Lifetime Achievemen - Aviation Business Awards- t Award -

Dubai, UAE og DXB er tilbake til normalen etter noen surrealistiske døgn