Hotels.com™ vet at alle elsker bursdagen sin. Det er den ene dagen i året hvor du virkelig får bli skjemt bort – men se for deg at bursdagen din bare hadde kommet en gang hvert fjerde år. Spar en tanke til de fem millioner skuddårsbarna1 som finnes rundt om i verden. De som er født den 29. februar, og må vente fire år mellom hver gang de får åpne gaver og blåse ut lysene på kaken.

For å kunne gi noe spesielt til de som feirer sin bursdag på årets skuddårsdag, har Hotels.com tenkt å gi bort 29 spesielle gavekort til en verdi av 290 amerikanske dollar hver. Gavekortene kan bli brukt på et hotell av fritt valg**. Dette er en sjanse for skuddårsbarna til å få feire sin unike bursdag, som de enhjørningene de er.

På grunn av den spesielle dagen i februar får de sjeldne skuddårsbarna bare en ordentlig bursdag hvert fjerde år. Dette har ført til at deres virkelige alder har vært et tema for mange samtaler. For oss som ikke er skuddårsbarn kan spørsmålet om de egentlig er 8 eller 32 år være morsomt, men for dem er det nok ikke det. Vitsen er nemlig like gammel som de er.

Selv om det kan høres ut som at de har fått tildelt en dårlig hånd så er skuddårsklubben en helt spesiell klubb bestående av mennesker som:

  • Har overgått odds på 1:1461 for å eksistere. Dette gjør dem til en minoritet bestående av bare fem millioner mennesker verden over.
  • Er sjeldnere enn de som er født med elleve fingre eller tær (1 av 500)
  • Er så sjeldne at du har en større sjanse til å skrive en New York Times bestselger (1 av 220) enn å ha bursdag på skuddårsdagen.

Emma Tagg, fra Hotels.com Brand kommenterer:

– De fleste tenker vel at disse unike bursdagsbarna har trukket det korte strået når det kommer til bursdager, men vi er uenige. Vi ønsker å overgå kaken og drinkene du får til din bursdag og virkelig gi skuddårsbarna en sjanse til å leve sitt beste #HotelLife dette skuddåret. Skuddårsbarn, det er på tide å slippe løs din indre diva og feire bursdagen med stil»

Om du er et skuddårsbarn som ønsker å cashe inn på bursdagen din, bare besøk @hotelsdotcom på Twitter og beskriv dine utfordringer rundt tilværelsen som skuddårsbarn. Du er da med i konkurransen om ett av de 29 gavekortene som gir deg 290 amerikanske dollar på din neste bestilling.

Et team fra Hotels.com vil plukke ut de 29 beste innslagene som vinnere — bare ekte skuddårsbarn trenger å delta (det vil bli sjekket!)

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer