Cruiseinteressen fortsatt på topp i Stavanger. Tirsdag deltok over 400 på cruisespesialisten Carica`s årlige kundetreff i “oljekrisebyen”.

Rundt 400 hadde funnet veien til Carica`s årlige kundekveld (©otoerres)

Nye cruise, nye skip og nye flyselskaper sto i fokus da kommende sesongs cruiseprogram ble presentert under Carica`årlige og etter hvert tradisjonsrike kundekveld i Stavanger. Her var alle de “etablerte ” cruiserederiene som RCCL, NCL, Cunard og MSC tilstede.

KLM var selvsagt tilstede. Selskapet fortsatte satsingen på Stavanger etter at Lufthansa og Air France trakk seg ut ( ©otoerres)

Flere “nykommerne” var det også – deriblant Holland-America Line og flere elvecruiseoperatører. Et av de nye rederiene lokket med elvecruise i Spania fra Sevilla, Cadiz og helt inn til Cordoba !

“Champagnespesialisten” Singapore Airlines er en trofast gjest under Carica sine årlige cruisekvelder (©otoerres)

Flere flyselskaper var også tilstede. Årets nykommer var Emirates som pt. ikke har egne flyvninger til Stavanger, men som frister med Airbus A 380 fra København etter den 1. desember. Singapore Airlines har heller ikke flyvninger til Stavanger, men er likefullt en trofast gjest på Carica`s kundekvelder.

Emirates var en av nykommerne i 2015 og ble presentert sammen med RCCL (©otoerres)

Trofaste KLM – som har opptil fem daglige avganger mellom Stavanger og Amsterdam , var selvsagt tilstede. Borte vekk var Lufthansa, som noen dager tidligere hadde lagt ned ruten til Frankfurt. Det tiltross for en passasjerøkning på 9.5 prosent i første halvår 2015 !

Det var underholdning ved komiker Rune Bjerga, samt utlodning av fine – og attraktive reisepremier.

Komiker Rune Bjerga sto for underholdningen (©otoerres)

Og oljekrisen ? Den var ikke merkbart tilstede og holdt seg nok innendørs i Statoilhovedkvarteret,  som ligger noen hundre meter fra Scandic Forus Hotel, hvor årets “cruiseaften” fant sted.

Tidligere saker:

Kommentarer