Cruiseinteressen fortsatt på topp i Stavanger. Tirsdag deltok over 400 på cruisespesialisten Carica`s årlige kundetreff i “oljekrisebyen”.

Nye cruise, nye skip og nye flyselskaper sto i fokus da kommende sesongs cruiseprogram ble presentert under Carica`årlige og etter hvert tradisjonsrike kundekveld i Stavanger. Her var alle de “etablerte ” cruiserederiene som RCCL, NCL, Cunard og MSC tilstede. Flere “nykommerne” var det også – deriblant Holland-America Line og flere elvecruiseoperatører. Et av de nye rederiene lokket med elvecruise i Spania fra Sevilla, Cadiz og helt inn til Cordoba !

Champagnespesialisten Singapore Airlines er en trofast gjest hos Carica (©otoerres)

Champagnespesialisten Singapore Airlines er en trofast gjest hos Carica (©otoerres)

Flere flyselskaper var også tilstede. Årets nykommer var Emirates som pt. ikke har egne flyvninger til Stavanger , men som frister og ettermed Airbus A 380 fra København etter den 1. desember. Singapore Airlines har heller ikke flyvninger til Stavanger, men er likefullt en trofast gjest på Carica`s kundekvelder.

Trofaste KLM – som har opptil fem daglige avganger mellom Stavanger og Amsterdam , var selvsagt tilstede. Borte vekk var Lufthansa, som noen dager tidligere hadde lagt ned ruten til Frankfurt. Det tiltross for en passasjerøkning på 9.5 prosent i første halvår 2015.

Det var underholdning ved komiker Rune Bjerga, samt utlodning av fine – og attraktive reisepremier.

Og oljekrisen ? Den var ikke merkbart tilstede og holdt seg nok innendørs i Statoilhovedkvarteret,  som ligger noen hundre meter fra Scandic Forus Hotel, hvor årets “cruiseaften” fant sted.

Tidligere saker:

Minigalleri (klikk for større bilder)

Kommentarer