Øyvind Abelvik er ansatt som ny salgsdirektør på Miklagard Resort, Haut Nordic sitt nye og unike hotell ved Gardermoen. – Jeg er ydmyk og i ekstase over å ha fått denne muligheten til å lede salgsteamet på Miklagard. Dette blir et helt unikt hotell, på Norges flotteste golfbane og nærme Oslo Lufthavn. Haut Nordic AS er i kjempevekst og har svært mange dyktige mennesker i sin organisasjon. Jeg ser frem til å dra nytte av kunnskapen og erfaringene disse innehar, sier Øyvind Abelvik.

Øyvind Abelvik, Salgsdirektør, Miklagard Resort. (Foto: Haut Nordic)

Høsten 2020 åpner Miklagard Resortdørene. Hotellet ligger ni minutter unna OSL – Oslo lufthavn Gardermoen og kommer til å skille seg kraftig ut fra eksisterende hoteller i regionen.

En ting er at gjestene møtes av et av de største spa-anleggene i Stor-Oslo, moderne og fleksible kurs og konferanse-lokaler og beliggenhet som nærmeste nabo til Norges beste golfbane. Vel så kjennetegnende for hotellet blir de helt spesielle omgivelsene.

Haut Nordic er et konsern i vekst som i dag drifter hoteller og restauranter i Kongsberg og Gjøvik. I den senere tid har selskapet etablert seg i Facility Management bransjen gjennom Haut Nordic Facility Services AS, samt lansert sitt samarbeid med Aker/FB Eiendom.

– Vi er svært tilfreds med å få Øyvind Abelvik på plass slik at vi nå kan komme i gang med pre-bookinger på vår nye storsatsning Miklagard hotell sier kommersiell direktør Kenneth Jensen.

– Øyvind har lang erfaring og unik kompetanse i regionen og denne ansettelsen markerer startskuddet for Miklagard.

Øyvind Abelvik har 17 års erfaring innen salgsvirksomhet. De siste fem årene har han vært salgssjef på Quality Airport Hotel Gardermoen med svært gode resultater.

– Vi er overbevist om at Øyvind er rett mann for oss og er veldig glad for å ha fått han på laget, sier Kenneth Jensen.

Les også: Et nytt og utradisjonelt hotell (oktober 2018)

Fakta om Miklagard hotell

  • Kostnadsramme: 500 millioner kroner.
  • Antall rom: 300
  • Spa-anlegg inne og ute
  • Moderne kurs- og konferanse-fasiliteter (inkl. konferansesal for 800 personer)
  • Umiddelbar nærhet til Miklagard Golf
  • Inn- og utendørs parkeringsanlegg

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer