Frankrikes statsminister Manuel Valls, Frankfurts borgermester Peter Feldmann og den franske  Frankrikes kultur- og kommunikasjonsministeren Audrey Azoulay var blant de prominente gjestene  da AccorHotels åpnet sitt første Sofitel i Frankfurt. Med en beliggenhet i hjertet av «Mainhattan» er Sofitel Frankfurt Opera ett nytt flaggskip på hotellkartet i den tyske finansmetropolen.

Mange prominente gjester under åpningen av Sofitel Frankfurt Opera (bilde: ah)

– Bare det faktum at den franske statsministeren og Frankfurts borgermester deltok på åpningsseremonien viser hvilken betydning Sofitel Frankurt Opera har for byens hotellnettverk. fra før er Sofitel representert i Berlin, München og Hamburg og gjennom åpningen i Frankfurt fortsetter vi å bygge vår tilstedeværelse i Tyskland, sier Laurent Picheral, adm. direktør i Accorhotels i Sentral- og Øst-Europa.

Jan Birkelund (fotograf Mattias Bardå)

Les også: Sofitel öppnar nytt hotell på den marockanska rivieran

Sofitel Frankfurt Opera har 119 rom og 31 suiter, og ligger i hjertet av Frankfurt, like ved det historiske operahuset Alte Oper. Med et stort So Spa og et So Fit-velværesenter samt store konferansefasiliteter, har hotellet mye å tilby både fritids- og forretningsreisende. På hotellets restaurant Schöne og i Lili Bar, begge oppkalt etter Goethes store kjærlighet, finnes det menyer inspirert av Paris bistroer med vakre retter og franske pâtisserier. 

Les også: AccorHotels öppnar MGallery by Sofitel och MamaShelter i Rio de Janeiro

Hotellet er innredet og designet av den franske interiørdesigneren Nicolas Adnet fra Hertrich & Adnet Studio i Paris. Teamet har skapt et moderne hotell inspirert av franske «hôtels particuliers». Med sikte på å gi liv til det klassiske, uten å etterligne det, har de skapt en følelse av «hôtels particuliers» i det moderne Frankfurt.

– Frankfurt er et stort og viktig forretningsreisemål for mange nordiske bedrifter, og vi er glade for nå å kunne tilby våre reisende enda et sentralt beliggende topphotell i byen, sier Jan Birkelund, ansvarlig for salg og distribusjon hos AccorHotels i Norden.

Les også: Det här är Sofitels vackraste lyxsviter

Les flere nyheter om AccorHotels HER

Superior suite i Sofitel Frankfurt Opera (Bildekilde: ©Vangelis Paterakis)

Sofitel Frankfurt Opera (Fotokilde: ©CellsBauwelt München)

Kommentarer