Skandinavia er fortsatt et viktig marked for Air France-KLM og konsernet øker sitt skandinaviske vintertilbud til Amsterdam (Schiphol) og Paris (Charles de Gaulle). Antallet ukentlige avganger øker med to prosent  til 502 avganger og antallet plasser er fem prosent høyere enn i forhold til 2017.

KLM-landing på Stavanger lufthavn, Sola (©otoerres)

Air France-KLM vil tilby reisende i Skandinavia flere ukentlige avganger, samt flere plasser sammenliknet med samme periode i fjor. De reisende vil få glede av det nye vintertilbudet før vinteren 2019.

– Vi fortsetter en god vekst i Skandinavia og tror vårt attraktive rutenettverk og fleksible tilbud er en stor grunn til det, spesielt for våre business reisende. Fremtiden ser lys ut, og jeg er trygg på vår utvidede kapasitet i Skandinavia, sier Paul Terstegge, Nord-Europeisk direktør for Air France-KLM.

Paul Terstegge (KLM)

Norge og Sverige skiller seg spesielt ut dersom vi ser på flyselskapene hver for seg. For Air France skjer den største økningen av ukentlige avganger i Norge, med en økning på hele 41 prosent. Den største grunnen til dette er det nye rutetilbudet fra Air France mellom Bergen og Paris lansert tidligere i år. Også antallet flyseter øker kraftig med 36 prosent takket være større fly.

For KLM skjer den største økningen i ukentlige avganger i Sverige. Der øker antallet med fire prosent, noe ruten Växjö-Amsterdam har bidratt sterkt til.

Les også: KLM flyver vinteren i møde med otte daglige afgange mellem København og Amsterdam (oktober 2018) - Air France KLM 2018 — 2019 winter schedule: 2.5% increase in capacity (oktober 2018) 

Flere saker om Air France og KLM finner du HER og HER

Air France KLM sammen på flyplassen i Santiago de Chile (bildekilde: KLM)

Kommentarer