Flyselskapene Air France og KLM gjør det nå mulig for kunder å endre eller til og med kansellere bestillingen en dag før avreise.

Catering ombord - Air France -Skyteam
Servering ombord hos Air France (Pressebilde: Air France KLM)

– I en verden med stadige endringer, er vi glade for å tilby våre kunder full trygghet for deres kommende reiseplaner. Vi vet at mange mennesker vil reise, men er nølende med å bestille på grunn av usikkerheten knyttet til den pågående Covid-19-krisen. Vi forstår dette fullt ut og introduserer derfor full fleksibilitet for kunden til å endre eller til og med kansellere sin bestilling gratis, til en dag før avreise, sier Gauthier le Masne de Chermont, kommersiell direktør.

Gauthier le Masne de Chermont - kommersiell direktør - Air France KLM
Gauthier le Masne de Chermont (Pressebilde: Air France KLM)

Full fleksibilitet gjør det mulig for kundene å: Endre bookinger, dato eller destinasjonBe om et verdikupong for fremtidig reise med opptil 15% ekstra verdiBe om full refusjon i kontanter

Datoer og detaljer å huske på: 31. oktober 2020: før denne datoen må du foreta den nye bestillingen ved hjelp av kupongen for å dra nytte av opptil 15% ekstra verdi 31. mars 2021: policyen for full fleksibilitet gjelder for kunder med en planlagt reisedato før eller på denne datoen 15. juni 2021: før eller på denne datoen må du starte turen som du har bestilt med en kupong som drar nytte av opptil 15% ekstra verdi.

Kupongen må forespørres før avreisedato, og er gyldig ett år fra utstedelsesdatoen. Den kan også gjøres om til en kontantrefusjon (til prisen av den opprinnelige bestillingen) så snart kunden ønsker det.

– Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for alle reisende å få kontakt med familie, venner og forretningsforbindelser, eller å reise på ferie, sier kommersiell direktør Gauthier le Masne de Chermont.

AirFrance og KLM avganger fra Norge i september

  • Fly fra Bergen til Amsterdam: 21 avganger i uken
  • Fly fra Bergen til Paris: Tre avganger i uken
  • Fly fra Kristiansand til Amsterdam: 14 avganger i uken
  • Fly fra Oslo til Amsterdam: 28 avganger i uken
  • Fly fra Oslo til Paris: 12 avganger i uken
  • Fly fra Stavanger til Amsterdam: 28 avganger i uken
  • Fly fra Torp til Amsterdam: sju avganger i uken
  • Fly fra Trondheim til Amsterdam: 14 avganger i uken
  • Fly fra Ålesund til Amsterdam: Sju avganger i uken

Nettverk:

Air France og KLM opererer for tiden med flyvninger til 85% av nettverket, inkludert over 70 byer i Europa, hele sitt nettverk i Frankrike pluss flere internasjonale ruter over hele verden på alle kontinenter.

Flere saker om Air France og KLM finner du HER og HER

Kabinpersonale og passasjerer - Fly - KLM
Kabinpersonale og passasjerer hos KLM (Pressebilde: Air France KLM)

Kommentarer