Søndag 28. oktober var det premiere for airBaltic`s nye direkterute mellom Oslo og Tallinn – hovedstaden i Estland. Den nye ruten tilbyr en praktisk forbindelse mellom de to hovedstedene.

Julemarkedet i Tallinn regnes for å være blant de beste i hele Europa (©otoerres)

Martin Gauss, konsernsjef for airBaltic:

– airBaltic tilbyr den beste dekningen til og fra Baltikum i tillegg til praktiske ruter via Riga til vårt nettverk som dekker Russland og resten av det tidligere Sovjetunionen, samt Europa og Midtøsten.”

– I fjor økte antallet passasjerer som ble betjent av airBaltic i Skandinavia, noe som viser at det er økende interesse for å dra til Baltikum i forbindelse med både forretninger og fritidsreiser, legger Martin Gauss til.

Rute Flyvningsfrekvens Oppstartdato Grunnpris* Premium-priser* Forretningsklasse*,
Oslo – Tallinn To ukentlige flyvninger 28. oktober 2018 35 EUR 79 EUR 335 EUR

*laveste pris (en veg), inkludert skatter, avgifter og tillegg, kjøpt på www.airBaltic.com, avhengig av ledige plasser

airBaltic flyr to ukentlige rundturer mellom Oslo og Tallinn. Beregnet flytid  er én time og 30 minutter. Prisene for en én-veis billett mellom Oslo og Tallinn starter på 35 euro. Det latviske flyselskapet flyr daglig mellom Oslo og Riga og tilbyr praktiske videreforbindelser gjennom  sitt nettverk som dekker både Russland og resten av det tidligere Sovjetunionen, samt Europa og Midtøsten.

Les flere saker om airBaltic HER

Les også: Her finner du Tallinns beste matopplevelser  (august 2018) – Nå blir det enda enklere å reise til Baltikums gourmethovedstad: Tallinn i Estland (juni 2018) – airBaltic starter Oslo — Tallinn (januar 2018) – airBaltic starter Tallinn — København (august 2018)

airBaltic vil fly to ganger ukentlig mellom Oslo og Tallinn. Selskapet tilbyr også daglige forbindelser mellom de to hovedstedene via Riga i hjemlandet Latvia (bildekilde: airbaltic.com)

Kommentarer