Det kan være vanskelig å bestille tog mellom forskjellige land i Europa. Som reisende må man ofte besøke flere leverandørers hjemmesider for å finne de beste prisene og rutene, noe som kan være både tidkrevende og vanskelig. Derfor har Sveits’ statlige jernbaneforvaltning SBB valgt Amadeus som leverandør av en intelligent og fleksibel bestillingsløsning som gjør det enklere å reise med tog til og fra Sveits.

Amadeus’ bestillingsløsning gjør det enklere for reisende i Sveits å bestille internasjonale togbilletter. Ved å fylle ut avreisested og destinasjon kan reisende se forskjellige ruter og billettpriser på ett og samme sted. Løsningen inkluderer samtlige av SBBs salgskanaler — online, mobil og billettautomater — noe som til og med kommer til å gjøre det mulig for SBB å selge et mer omfattende tilbud fra togselskaper i nabolandene.

— Det behøver ikke være komplisert å reise med tog, og vi er svært glade for å samarbeide med SBB, og på denne måten gjøre livet enklere for reisende i Sveits, sier Antoine de Kerviler, global direktør for tog og bakketransport hos Amadeus.

– Verktøyet som vi bygger, kommer til å vise de beste prisene og rutene på ett og samme sted, noe som er fordelaktig både for passasjerene og for SBB.

Kommentarer