Etterspørselen etter globale flyreiser øker stadig, og med begrenset infrastruktur og høy konkurranse presses flyplassene og deres samarbeidspartnere til stadig utvikling for å fortsatt være konkurransedyktige. Amadeus har derfor undersøkt digitaliseringen av verdens flyplasser og slipper nå resultatrapporten «Airport digital transformation». 

Rapporten tar for seg bransjespesialisters perspektiv på den digitale skiftet for flyplasser og gir verdifull innsikt i hvordan teknologi kan brukes for å bygge fremtidens digitale flyplasser. Den belyser de ulike prosessområdene hvor bruk av teknologi kan gi størst mulig verdi og hvilke faktorer som er de viktigste for å sikre suksess med digital endring.

Man får også innblikk i ulike typer teknologi som i stor grad påvirker flyplassenes utvikling, i alt fra kostnadsreduksjon og effektivitet til bedre opplevelser for passasjerene.

Rapporten Airport digital transformation viser at verdens flyplasser allerede har kommet langt på sin digitaliseringsreise, men at det likevel gjenstår mye arbeid.

Les flere saker om Amadeus HER  - Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer