Amadeus og Flight Centre Travel Group melder om at de inngår et samarbeid som innebærer at Flight Centre skal benytte seg av Amadeus’ distribusjonsteknologi i EMEA og Asia. Amadeus skal samarbeide tett med Flight Centre for å transformere IT-løsningene og virksomheten deres ved å levere innovative løsninger og støtte ekspansjonen i disse regionene.

Amadeus’ løsning Selling Platform Connect og en rekke andre tjenester gjør det mulig for Flight Centres reiseagenter å levere personlig tilpassede tjenester av høy kvalitet til sine reisende. Samarbeidet får innvirkning på Flight Centres reisebyråer i 17 land, blant annet i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

De to selskapene skal arbeide sammen og Flight Centre skal bidra når Amadeus utvikler en NDC-løsning. Dette vil gjøre det mulig for reiseselgere over hele verden å kjøpe, bestille og betale for flyreiser og tilhørende tilleggstjenester, samt endre og kansellere bestillinger gjennom å bruke NDC-standarden i Amadeus Selling Platform Connect. Dette innebærer at reiseselgere som Flight Centre vil kunne tilby kundene et bredere utvalg av billettpriser og mulighet til å bestille NDC-drevne tilleggstjenester i et system som de allerede er vant med.

Les flere saker om Amadeus HER - Flere B2B-nyheter finner du HER og HER

Kommentarer