Andy Stuart er utnevnt til President og Chief Operating Officer for Norwegian Cruise Line med virkning fra i dag, etter oppsigelsen til Drew Madsen. Stuart har vært med Norwegian Cruise Line siden 1988 og har hatt en rekke lederstillinger, sist som Executive Vice President of Sales.

Andy Stuart

Andy Stuart

– Gitt den nylige restruktureringen av rollen og ansvarsområdene, har Drew besluttet å fratre. Vi takker ham for hans bidrag og ønsker ham vel, ” sa Frank Del Rio, President og Chief Executive Officer for Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

– Mens vi fortsetter å bygge den nyfusjonerte organisasjonen, vil vi anvende Andys enorme kunnskap om selskapet og bransjen, sammen med de sterke relasjonene han har bygget med våre reisepartnere.”

– Andy og Norwegian er praktisk talt synonyme. Han er svært godt kjent og respektert av våre gjester, reisepartnere, offiserer, mannskap, og teammedlemmer. Jeg er svært trygg på at han er den perfekte lederen for den neste fasen av Norwegians vekst,” la Del Rio til. I denne rollen vil Stuart rapportere til Del Rio.

Stuart har vært sentral i oppbyggingen av Norwegian-merkevaren, spesielt ved lanseringen og med markedsføring av rederiets signaturkonsept Freestyle Cruising.

Han har også betydelig styrket relasjoner med reisepartnere med innføringen av Partners First, selskapets filosofi om alltid å sette sine reisepartnere først. I løpet av hans 27-år lange periode med selskapet, har han hatt ansvar for en rekke sentrale områder, inkludert: Global Sales, Passenger Services, Revenue Management, Marketing og Public Relations.

Han var også Chief Product Officer, ansvarlig for å levere Freestyle Cruising-produktet på tvers Norwegian-flåten, og sørge for at det ga eksepsjonell verdi og kvalitet for gjester, samt at det var i samsvar med selskapets markedsføring og merkevareposisjonering.

– Etter å ha sett Norwegian Cruise Lines betydelige vekst i løpet av min karriere er jeg henrykt og stolt over å lede dette utrolige selskapet mens vi fortsetter å forbedre og bygge merkevaren,” sa Stuart.

– Fremtiden er ekstremt lys og jeg ser frem til å fortsette å jobbe med våre reisepartnere gjennom vårt utvidede salgsteam, å levere et eksepsjonelt produkt til våre gjester i forbindelse med våre hardtarbeidende offiserer og mannskap samt å sørge for at våre medarbeidere er motivert og engasjert, samtidig som å bygge verdi for våre aksjonærer.”

Kommentarer