ANTOR utsetter bransjeworkshopen i og pressebriefingen den siste uken i september på ubestemt tid. Årsaken er coronasituasjonen som gjør at stadig flere land nå blir rødmerket, samt de norske karantenebestemmelsene.

Fra TravelMatch 2018 (bildekilder: asb/antor.no)

Det blir ingen bransjeworkshop og pressebriefing i regi av ANTOR – sammenslutningen av de utenlandske turistkontorene i Norge, i dagene 24. og 25. september.

De siste ukers økning i COVID-19 smitten gjør at norske myndigheter rødmerker stadig flere land gjør at ANTOR finner det uforsvarlig å holde planlagte fysiske arrangementer allerede i september.

– Dels skyldes det hensynet til dere som deltagere fra norsk side, og dels skyldes det at mange av aktørene fra turistkontorer etc. holder til i «røde» områder, og dermed vil bli pålagt 10 dagers karantene ved innreise til Norge. Riktignok vet vi jo ikke hvordan dette vil utvikle seg de neste ukene, men tidsperspektivet er for kort til at vi kan ta sjansen på en gjennomføring om under en måned, skriver ANTOR-sjef Arne Sundt-Bjerck i en melding.

ANTOR vurderer situasjonen kontinuerlig og vil komme tilbake med nye datoer når situasjonen bedrer seg og myndighetenes retningslinjer gjør slike arrangementer mulige igjen.

Kommentarer