ANTOR, foreningen for utenlandske turistkontorer i Norge, er opptatt av å få gang på den internasjonale reisevirksomheten igjen og inviterer nå til en rekke spennende workshops!

Fra en tidligere ANTOR Workshop i Stavanger (Foto: ©otoerres)

Endelig ser ANTOR mulighetene for å møtes igjen rent fysisk, og inviterer til sine årlige workshop i følgende byer:

  • Mandag 30. august 2021 kl. 17.00 i Stavanger.
  • Tirsdag 31. august 2021 kl. 17.00 i Bergen.
  • Onsdag 1. september 2021 kl. 17.00 i Trondheim.
  • Torsdag 2. september 2021 kl. 17.00 i Oslo.

Helt siden mars 2020 har reisebransjen nærmest levd i en unntakstilstand, og de som jobber med reiser ut av Norge har vært hardere rammet enn de aller fleste!

Selv om veien tilbake har vært lang og kronglete, ser reiselivet nå endelig lyset i enden av tunellen, og kan starte planleggingen av nye aktiviteter igjen…!

Les også: Internasjonale partnere til ANTOR`s regionale workshops (juli 2021)

Nå er alle som jobber med internasjonalt reiseliv ivrige etter å komme i gang igjen! Derfor har et antall nasjonale turistkontorer og deres partnere, inkludert flere internasjonale flyselskaper, blitt enige om å gjennomføre årets workshop som et element i restarten av dette markedet.

Og de fleste ser nok at gjenoppfriskning av nettverk, oppdatering når det gjelder situasjonen i de aktuelle landene, informasjon om aktuelle produkter og praktiske forhold er viktigere enn noen gang!

På grunn av situasjonen og de endringene som fortsatt skjer, har ANTOR ennå ingen komplett oversikt over hvem som faktisk deltar, selv om de har et betydelig antall aktører som ønsker å være med.

Som vanlig, legges det opp til en dialog mellom deltakerne på arrangementet, både i form av workshoppresentasjoner og mingling, men med tilbørlig hensyn til alle gjeldende smittevernregler.

Flere nyheter om ANTOR finner du HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Restaurant på Punta Prima like syd for Torrevieja (foto: ©otoerres)

Kommentarer