Fjorårets Makarska Autumn Leaves International Jazz Festival ble en enorm hit med hundrevis av besøkende fra hele Norge. I høst byr Apollo nok en gang opp til dans — med enda flere artister og gratiskonserter i hjertet av Kroatias mest populære ferieby.

Fra 2018-utgaven av Makarska Autumn Leaves International Jazz Festival (pressebilde: apollo)

– Etter flere vellykkede år som offisiell reisearrangør for Kardamili International Jazzfestival, bestemte vi oss i fjor for å spre musikkgleden ytterligere og by opp til jazzfest også i Kroatia. Festivalen gikk over all forventing – alle tilbakemeldinger fra både gjester, artister og arrangører var positive, så i år slår vi litt ekstra på stortromma, forteller Beatriz Rivera, som er presseansvarlig for Apollo i Norge.

I samarbeid med Sarpsborg Jazzklubb og New Orleans Workshop Jazz Club forvandler reisearrangøren Kroatias mest populære ferieby til en stor scene fra 25. september til 5. oktober.

Les også: Apollo inviterer til jazzfestival i Kroatia! (september 2018)

I løpet av uken vil over 50 gratiskonserter arrangeres fra morgen til kveld — på sjarmerende torg, restauranter og hoteller rundt om i Makarska. Det blir også holdt konserter i uken før og etter festivalen.

– Personlig tenker jeg at dette er den ultimate uken å oppleve Kroatia. Du får kombinert deilige stranddager med majestetiske naturopplevelser, samtidig som førsteklasses livemusikk venter bak ethvert gatehjørne. I tillegg er det fantastiske priser på reisene akkurat nå, så man får mye ferie for pengene! tipser Rivera.

Jazzglede fra hele landet

I år har Apollo festivalfly fra både både Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand og Ålesund, og både kjente, norske, lokale og internasjonale jazzband vil pryde scenene.

Tricia Boutté, Live Foyn Friis, Majken Christiansen Quartet og Doc Houlind Revival All Stars er blant noen av artistene og bandene som vil opptre.

– Kroatia er et kulturmekka og fjorårets suksess viste at vi valgte rett by med Makarska. Det er lite som fører mennesker mer sammen enn reising og musikk, så nå gleder vi oss veldig til å by opp til en enda større fest for musikkelskere fra hele landet, sier Bjarne S Aaserød, konsertarrangør og festivalleder.

Les mer om Makarska Autumn Leaves International Jazz Festival og se det fulle programmet HER

Priser til Makarskas Riviera under festivaluken:

Oslo:               Fra 5 998,- pr. person for fly, hotell og festival i 1 uke. Avreise 25/09

Bergen:           Fra 3 998,- pr. person for fly, hotell og festival i 1 uke. Avreise 28/09.

Ålesund:         Fra 3 998,- pr. person for fly, hotell og festival i 1 uke. Avreise 28/09.

Stavanger:      Fra 3 998,- pr. person for fly, hotell og festival i 1 uke. Avreise 28/09.

Trondheim:     Fra 3 998,- pr. person for fly, hotell og festival i 1 uke. Avreise 28/09.

Kristiansand:  Fra 6 498,- pr. person for fly, hotell og festival i 1 uke. Avreiseg 28/09.

Kommentarer