Ferier er for mange årets høydepunkter. Etter uker med middag på fine restauranter kan det derfor være en nedtur å komme hjem igjen til et tomt kjøleskap.

Derfor har Apollo og Kolonial.no nå inngått et samarbeid for å gjøre returen til hverdagen litt hyggeligere og handleopplevelsen litt enklere – slik at du kan beholde feriefølelsen litt lengre.

Beatriz Rivera (Apollo)

Beatriz Rivera (Apollo)

– Vårt fokus er alltid på at gjestene våre skal ha det bra på ferie. Samarbeidet med Kolonial.no gjør at vi også får muligheten til å gjøre hjemkomsten hyggeligere, og det er vi veldig glade for. Vi vet selv hvor frustrerende det er å bli kastet ut i hverdagens trivialiteter etter en fantastisk ferie. Derfor er vi stolte av nå å kunne tilby en så god løsning til kundene våre, sier Beatriz Rivera, kommunikasjonsrådgiver i Apollo.

Reiser du med Apollo kan du nå altså gjøre unna handleturen allerede fra solsengen av. Varene kan plukkes opp på vei hjem fra flyplassen, eller bli levert på døren.

Dermed forlenger du ikke bare feriefølelsen – du sparer også mye tid.I følge tall fra SSB bruker nemlig en gjennomsnittlig familie over to arbeidsuker i løpet av et år på å handle dagligvarer!

– Vi gleder oss over å få muligheten til å forlenge feriefølelsen til tusenvis av solbrune nordmenn i sommer. Det å gjøre ukeshandelen fra bassengkanten er en opplevelse i seg selv. I første omgang tilbys dette kun til reisende i Oslo-området, men vi jobber kontinuerlig med å utvide konseptet til andre deler av landet, sier Mats André Kristiansen, produkt og markedssjef i Kolonial.no.

Kommentarer