Reisearrangøren Apollo, sammen med Sarpsborg Jazzklubb og New Orleans Workshop Jazz Club inviterer til Makarska Autumn Leaves International Jazz Festival i Kroatia fra torsdag den 27. september til fredag den 5. oktober.

Strand, Makarska i Kroatia (apollo.no)

– Etter flere vellykkede år som offisiell turoperatør for Kardamili International Jazzfestival, synes vi det var på tide å utvide horisontene og by opp til jazzfest flere steder. At valget falt på Makarska er langt i fra tilfeldig — Kroatia er kjent for sin rike kulturliv og vi gleder oss til å forvandle ett av våre mest populære reisemål til en musikkfest, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonansvarlig i Apollo.

Beatriz Rivera (Apollo)

I samarbeid med Sarpsborg Jazzklubb og New Orleans Workshop Jazz Club vil reisearrangøren arrangere Makarska Autumn Leaves International Jazzfestival i den nydelige havnebyen fra 27. september til 5. oktober.

Hele 31 konserter vil finne sted denne uken fordelt på restauranter, stranden og i den sjarmerende gamlebyen — og alle konsertene er gratis!

– Personlig tenker jeg at dette er den ultimate uken å reise til Kroatia. Du får kombinert deilige dager på stranden og spennende utflukter, samtidig som herlige musikkopplevelser venter bak ethvert gatehjørne. I tillegg er det fantastiske priser på reisene akkurat nå, så her kan man virkelig gjøre et kupp! sier Rivera.

Jazzglede for hele landet

Apollo har festivalfly fra Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim og Oslo, og lokale jazzband fra hver by vil pryde scenene under festivaluken.

I tillegg står lokale band fra Makarska på programmet, samt kjente navn som blant annet Tricia Boutté (Molde/New Orleans), den norske stjernekometen Live Foun Friis med The Copenhagen Cats (København) og Hasse Sporre Quartet pluss 1 (Stockholm).

– Vi gleder oss veldig til dette! Festivalen i Kardamili utviklet seg fort til å bli et treffsted for musikkelskere, og nå håper vi Makarska vil ha samme effekt. Det er lite som fører mennesker mer sammen enn musikk, så dette blir en sosial fest, sier Bjarne S Aaserød, konsertarrangør og festivalleder.

Priser til Makarskas Riviera

  • Oslo: Fra 2998,- pr. person for fly og hotell 1 uke, avreise lørdag 26/09.
  • Bergen: Fra 2298,- pr. person for fly og hotell 1 uke, avreise lørdag 29/09.
  • Ålesund: Fra 2298,- pr. person for fly og hotell 1 uke, avreise lørdag 29/09.
  • Stavanger: Fra 2898,-pr. person for fly og hotell 1 uke, avreise lørdag 29/09.
  • Trondheim: Fra 2948,-pr. person for fly og hotell 1 uke, avreise lørdag 29/09.
  • Kristiansand: Fra 6143,-pr. person for fly og hotell 1 uke, avreise lørdag 29/09.

Les mer om jazzfestivalen i Makarska HER – Les flere saker om Apollo HER, om Kroatia HER  og om ulike festivaler HER 

Fra en tidligere jazzfestival (bildekilde: apollo.no)

Kommentarer