Apollo ble nok en gang kåret til Norges beste charterarrangør under Grand Travel Awards. Det er ellevte året på rad reisearrangøren vinner utmerkelsen, som anses som en av de mest prestisjetunge i norsk reiselivsnæring.

Sommerferiedrøm (bildekilde: apollo)

– Denne prisen er først og fremst en hyllest til alle Apollos dyktige ansatte. Å motta den for ellevte år på rad gjør meg derfor utrolig stolt — og samtidig veldig ydmyk. Vi har jo noen sterke konkurrenter der ute, sier en smilende Erik Haug, administrerende direktør i Apollo Norge.

20 års jubileum

Haug tror også Apollos lokale tilhørighet både på reisemålene og her hjemme har spilt en viktig rolle. Siden oppstarten har reisearrangøren satset stort på distriktene, og er i dag den eneste av charterarrangørene som flyr direkte fra hele 14 flyplasser i Norge.

Erik Haug (Apollo)

– Apollo ér distriktene — de er en stor del av vårt DNA og en helt avgjørende faktor til vår suksess. Derfor betyr det også enormt mye for oss å vinne denne prisen, for den viser at vi har vært dyktige til å ivareta verdifulle samarbeid med lokale byråer og flyplasser. Det kan vi ikke være annet enn stolte av – og det skal vi heller aldri slutte med, lover Apollo-sjefen.

Ekstra gøy synes han det er å vinne i år. Apollo Norge fyller nemlig 20 år i april, dermed har arrangøren nå stukket av med bransjens gjeveste pris i over halve sin livstid!

Dette er Apollo

Apollo er en av Norges største reisearrangører og selger ferieopplevelser over hele verden. Siden oppstarten har Apollo vært Norges største arrangør av reiser til Hellas, og har med årene også blitt størst på reiser til Kroatia og Albania.

I dag tilbyr Apollo alle typer ferier og reiser – fra tradisjonelle pakkereiser til cruise på alle verdens hav, treningsreiser, storbyreiser, fotballreiser og dynamiske pakkereiser der kundene selv setter sammen sin ferie med rutefly og kvalitetshotell over hele verden.

Flere saker om Apollo og om Grand Travel Awards Norge
finner du
HER og HER

Badestrand i Den Dominikanske republikk (Apollo.no)

Kommentarer