Turoperatøren Apollo lanserer nå charterreiser mellom Norge og Danmark, med sitt eget flyselskap Novair. Fra lørdag 4. juli til 15. august blir det ukentlige avganger til og fra Oslo, Bergen, København og Ålborg.

Comwell Köge Strand - Hotell - Sjælland - Danmark - Apollo Mondo
Comwell Köge Strand like syd for København blir i sommer et Apollo Mondo Selected-hotell (Bildekilde: Apollo)

Apollo fortsetter å satse på hjemmebane. Reisearrangøren har allerede hatt stor suksess med lanseringen av både egne konsepthoteller i Sverige og Apollo Sports i de nordiske landene – og nå står charterreiser i Norge og Danmark for tur!

– Vi mottar daglige henvendelser fra kunder som lurer på når de endelig kan reise på utenlandsferie igjen, og syns det er utrolig gøy at vi har fått til dette så fort. Vi gleder oss til å kunne sende nordmenn på skreddersydde charterreiser til Danmark i sommer, og ikke minst også ønske danskene velkommen hit, sier Erik Haug, som er administrerende direktør i Apollo Norge. 

Strand - Vesterhavet - Jylland - Danmark - Apollo
Den danske Vesterhavskysten (Bildekilde: Apollo)

Setter opp eget charterfly

Apollo lanserer hele tre ulike ruter mellom de to nordiske landene: Oslo – København, Oslo – Ålborg og Bergen – Ålborg. Flyvningene, som gjennomføres av Apollos eget flyselskap Novair, vil starte allerede lørdag 4. juli og gå ukentlig frem til 15. august.

– Vi vet at fleksibilitet er viktig for kundene våre, og kanskje viktigere nå enn noen gang. I tillegg til våre skreddersydde pakkereiser blir det derfor også mulig å kjøpe bare flyreiser, eller kun hotell. Dermed kan for eksempel også nordmenn som ønsker å feriere i eget land i sommer bestille hotellet sitt hos oss, sier Haug.

Nyhavn - København - Danmark - Apollo
Nyhavn i København (Bildekilde: Apollo)

Allerede nå kan man sikre seg flyreisene fra Oslo til København og Ålborg, mens Bergen-flyvningen og pakkereisene blir lagt ut for salg de nærmeste dagene.

– Det er deilig å være norsk i Danmark! Og det er vi veldig glade for at enda flere nordmenn nå får oppleve med Apollos nye ruter til Ålborg. Med fantastiske strender, natur, hyggelige byer og ikke minst dansk gjestfrihet er vi mer enn klare til å tilby våre nye venner varmt velkommen til Nordjylland, sier Peter Krusborg, som er direktør for Destination Nordvestkysten og Fælles Vækst i Nordjylland.

Åpner konsepthotell i Danmark

Apollo lanserer flere hoteller i Danmark – deriblant det populære feriehotellet Comwell Köge Strand like utenfor København. I sommer gjøres dette om til å bli et Apollo Mondo Selected-hotell, som hvor både barneklubben Polly & Mino, et bredt utvalg av treningsaktiviteter og førsteklasses komfort venter. Hotellet passer like godt for familier som for de som reiser uten barn.

Henne Strand - Jylland - Vesterhavet - Danmark - Apollo
Henne Strand ligge ved Vesterhavet, mellom Hvide Sande og Blåvand nord for Esbjerg. Til København er det 32 mil og til Ålborg vel 20 mil (Bildekilde: Apollo)

– Vi fortsetter å gjøre det vi kan best; å skape minneverdige ferieopplevelser – også i Norden! Å kunne tilby både charterreiser og egne hoteller på hjemmebane er en milepæl for oss og en del av et stort og langsiktig initiativ som skal videreutvikles. Vi ser et enormt potensial i å skreddersy reiser til noen av de flotteste byene og hotellperlene i Norden, og selvfølgelig skal kundene våre alltid føle seg trygge – uansett hvor i verden vi reiser sammen, sier Nina Hornewall, som er kommersiell direktør i Apollo.

– Et kjærkomment løft 

Også i Norge får man flere hoteller å velge imellom. Oslos egen turistorganisasjon er svært fornøyd med Apollos chartersatsing og tror det vil gi Norges hovedstad og områdene rundt et kjærkomment løft:  

– Vi ønsker våre danske venner varmt velkommen. Oslo har mye spennende å by på. Og med en svært gunstig valutakurs, forventer vi at våre danske feriegjester vil utforske Oslofjorden og naturen, bli bedre kjent med byens kulturliv, hygge seg med god mat og shoppe, sier Christian Lunde, administrerende direktør i VisitOSLO. 

Les mer om Apollos pakkereiser til Danmark HER

Les også: Nå kommer Apollo Sports til Norge! (juni 2020) – Apollo lanserer ferieopplevelser i Norden! (mai 2020)

Flere saker om Apollo finner du HER

Kommentarer