I over ett år har reisearrangøren oppfordret nordmenn til å «leve litt mer» – prøve noe nytt og trå ut av komfortsonen. Nå tar Apollo sitt eget råd, og lanserer ferieopplevelser og konsepthoteller på hjemmebane.

Båstad - Sverige - Hotel Riviera Strand - Apollo Mondo Family
Hotel Riviera Strand blir Apollo`s første Mondo Family-hotell i Sverige (bilde: apollo/hotelrivierastrand.se)

Apollo har planlagt både store og små nordiske ferieopplevelser for sommeren. Først ut i rekken er reisearrangørens eget familiekonsept, Mondo Family, som i sommer flytter inn på hotellet Riviera Strand i idylliske Båstad som ligger helt nord i Skåne. Byen er også kjent som Sveriges “tennishovedstad” som arrangør av den årlige turneringen “Swedish Open”.

Beatriz Rivera (Apollo)

– Å skape unike ferieopplevelser er det vi kan best, uansett hvor i verden det er snakk om. At vi i dag lanserer vårt første Mondo Family hotell i Norden er en stor milepæl for oss og kundene våre skal selvfølgelig være trygge på at de får samme kvalitet og gode service også på hjemmebane! Så fort reiserådet mellom Norge og Sverige oppheves åpner vi salget også for nordmenn, sier Beatriz Rivera, som er presseansvarlig for Apollo i Norge.

Det nye Mondo Family-hotellet ligger direkte til ved stranden i Båstad på Bjäre-halvøya, som er kjent for sine lange sandstrender, koselige restauranter og store utfluktsmuligheter.

Båstad - Sverige - Hotel Riviera Strand - Apollo Mondo Family
Kort vei til stranden (bilde: apollo/hotelrivierastrand.se)

Hotellet byr på en perfekt kombinasjon av total avkobling og store aktivitetsmuligheter i unike omgivelser, med både innendørs og utendørs basseng.

I tillegg vil hele Apollo Mondo Family konseptet implementeres – med både den populære barneklubben Polly & Mino, svømmeskole og varierte treningsmuligheter for hele familien.

– Pakkereiser er det vi brenner for og vi ser et enormt potensiale i å skreddersy reiser til de aller flotteste hotellene og områdene i de nordiske landene. Dette er bare startskuddet for en større og langsiktig plan, sier hun.

Båstad - Sverige - Hotel Riviera Strand - Apollo Mondo Family
Badeliv like utenfor hotelldøren (bilde: apollo/hotelrivierastrand.se)

Håper fortsatt på gresk sommer

Rivera påpeker at den nordiske satsningen ikke betyr at Hellas-eksperten har gitt opp håpet om utenlandsferier i år. Reisearrangøren venter ivrig på at reiseportene skal åpnes igjen – og engasjementet er også stort blant kundene.

– Vi får stadig flere spørsmål om når man kan reise igjen, for mange har jo Hellas blitt definisjonen på hytta. Det er selvfølgelig ingenting vi ønsker mer enn å kunne sende nordmenn på utenlandsferier igjen, men som reisearrangør forholder vi oss til UDs reiseråd, forklarer hun.

Hellas - Frokostbord - Apollo
Gresk feriefrokostbord (bilde: apollo)

Skulle reiserådet oppheves, enten totalt eller til enkelte land, og lokale myndigheter på reisemålene åpne for norsk turisme, forsikrer derimot Apollo at de vil stå klare til å gjennomføre noen flyvninger så fort det er forsvarlig.

– Ingen gleder seg til det mer enn oss, smiler Rivera.

Flere saker om Apollo finner du HER

Båstad - Sverige - Hotel Riviera Strand - Apollo Mondo Family
Badeanslegget utenfor Båstad (bilde: apollo/hotelrivierastrand.se)

Kommentarer