Flåm AS ble høsten 2020 en av eierne i The Arctic Train som kjører på Ofotbanen fra Narvik. Togreisen selges nå gjennom Flåm AS sine kanaler.

Artic Train - Ofotbanen - Narvik - Bjørnfjell
The Arctic Train kjører på Ofotbanen mellom Narvik og og Bjørnfjell ved Svenskegrensen (Pressefoto: Sverre Hjørnevik)
Helskaplig reiselivstilbud

Som Flåmsbana, blir Ofotbanen regnet som en av Europas vakreste togreiser. Målet med samarbeidet mellom The Arctic Train og Flåm er å styrke et helskaplig reiselivstilbud til både nordmenn og internasjonale turister hele året.

Les også: Flåm AS medeigar i Arctic Train

Som første ledd i samarbeidet og videreutvikling av togproduktet, er The Arctic Train nå publisert og klargjort for å kunne bestilles gjennom Flåm AS sin nettside Visitflam.com

Artic Train - Ofotbanen - Narvik - Bjørnfjell
Flåm AS ble i september 2020 medeier i The Arctic Train (Pressefoto: Sverre Hjørnevik)

Billettbestilling via Visit Flåm gjelder både for individuelle gjester og turoperatører og andre bedrifter. De som bruker toget ofte kan kontakte The Arctic Train sitt kontor på jernbanestasjonen i Narvik for ambassadørkort til rabatterte priser. 

Veien videre

Parallelt med en utfordrende tid med stengte grenser og lokale smittevernstiltak, jobbes det nå med videre produktutvikling. The Arctic Train har per i dag en daglig avgang tur/retur Bjørnfjell fra Narvik, i tillegg til en ekstra avgang fredag og søndag.

Når markedet åpner mer opp igjen vil det bli lagt opp til flere avganger, og tilgjengelige aktiviteter underveis på turen.

Om Arctic Train

Arctic Train opererer turisttog på Ofotbanen, Norges nordligste jernbane og regnet som en av Europas vakreste togreiser. Arctic Train kjører fra Narvik Stasjon innerst i Ofotfjorden opp til Bjørnfjell Stasjon 513 meter over havet.

Arctic Train arbeider i tillegg med å bli en aktør på godstransport. Lykkes det så ligger det og her store muligheter i framtiden. Arctic Train Holding AS er eid av Taraldsvik AS og PRS Holding AS.

Kommentarer