Film, fyrverkeri, øl og jordbærfestivaler eller en havseilas rundt Sicilia ? Solfylte Malta byr på et bredt spekter av aktiviteter i 2020.

Malta - Rolex Middle Sea Race - Regatta
Havseilasen Rolex Middle Sea Race arrangeres i oktober (pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

Den 19. april arrangeres jordbærfestivalen Festa Frawli i Mgarr på den nordlige delen av Malta. Her kan du kjøpe nyplukkede jordbær fra lokale bønder, samt ulike desserter og drikkevarer med jordbær.

Les mer på FestaFrawli`s Facebooksider HER

I slutten av april går den store Malta International Fireworks Festival av stabelen. Festivalen arrangeres for å feire Maltas medlemskap i EU og tiltrekker seg fyrverkeritalenter fra hele verden.

Les mer om Malta International Fireworks Festival HER

Malta - Fireworks Festival
Malta International Fireworks Festival (pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

Dagene 4.–7. juni arrangeres det i Ta’ Qali i det sentrale Malta den årlige Earth Garden-festivalen, som med kunst, musikk og andre kulturelle aktiviteter fokuserer på miljø og bærekraft.

Les mer om Earth Garden-festivalen HER

Rundt halvannen måned senere – i slutten av juli – arrangeres den ti dager lange The Farsons Beer Festival på samme sted, og der kan du nyte over 50 forskjellige typer øl.

Les mer om The Farsons Beer Festival HER

Malta - Rolex Middle Sea Race - Regatta
Rolex Middle Sea Race på Malta (pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

Hvis du er interessert i film, er hovedstaden Valetta 14.–23. juni vertskap for Valetta Film Festival, som forvandler byen til én stor kino med flere gratis kortfilmvisninger. I tillegg vil det være konferanser og debatter om filmbransjen.

Les mer om Valetta Film Festival HER

Andre høydepunkter på årets arrangementskalender omfatter Rolex Middle Sea Race 17. oktober, når forskjellige seilbåter skal til pers i den 977 km lange seilasen rundt Sicilia – med start og slutt på Malta.

Les mer om Rolex Middle Sea Race HER

Les mer om Malta HER — Flere saker relatert til Malta finner du HER

Malta - Fireworks Festival
Fyrverkerifestival i historiske omgivelser (pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

Kommentarer