Tiden er inne for å stemme frem Årets Sommerby 2016. Stavern har gått av med seieren tre år på rad. Blir det en ny by i år? Vær med og stem frem din favoritt!

Tro til sommertradisjonen skal Reiseguiden sammen med sine lesere kåre Årets Sommerby for fjerde år på rad.

Startskuddet går den 25.mai og avsluttes 6.juni. Konkurransen arrangeres av reiseportalen Reiseguiden.

— Lyst til å se din by få litt velfortjent oppmerksomhet i år? Da gjelder det å stemme i årets konkurranse! sier Nina Bjørdal, redaktør på Reiseguiden.

Stavern har vært en soleklar vinner hele tre år på rad. Vil en ny by pryde førsteplassen og få vist frem sin sommersjarm i år, eller vil Stavern beholde tittelen som Norges beste sommerby?

— Konkurransen viser frem det beste sommer-Norge har å by på. Vi er så heldige å ha et land fylt av sjarmerende sommerperler — både på land og strand, fra storby til idylliske skjærgårdsperler — og vi vil gjerne høre om din favoritt, sier Nina Bjørdal, redaktør på Reiseguiden.

— Har din by noen skjulte perler vi bør vite om? Del dem med oss, så er du automatisk med i trekningen av et hotellopphold for 2 på et valgfritt Choice-hotell i Skandinavia.

Reiseportalen håper at årets konkurranse vil slå alle tidligere rekorder for antall stemmer.

— I fjor fikk vi inn nesten 6000 stemmer fra ivrige lokale og turister landet rundt. I år er vi klare for å slå den rekorden og kåre landets kuleste sommerby, sier Nina Bjørdal, redaktør på Reiseguiden.

Det er også fritt frem å starte kampanjer på sosiale medier for å hjelpe deres by til å nå til topps. Let the games begin!

Stem her.

Årets Sommerby 2015 — Topp 10

(Plassering for 2014 i parentes)

1. Stavern (1)

2. Kragerø (9)

3. Tønsberg (2)

4. Horten (Ny)

5. Fredrikstad (4)

6. Mandal (17)

7. Kristiansand (3)

8. Tvedestrand (Ny)

9. Sandefjord (6)

10. Oslo (8)

Kommentarer