ARK, DnB, Caffe Ritazza, og ARG Fashion få ny midlertidig plassering i terminalen på oslo Lufthavn. Årsaken er byggearbeider rett etter sikkerhetskontrollen.

Joachim Westher Andersen (Oslo Lufthavn)

Joachim Westher Andersen (Oslo Lufthavn)

– Flyttingen er helt nødvendig ettersom den store byggeveggen bak sikkerhetskontrollen skal rives for å gjøre klart for «nye Oslo Lufthavn». Vi har i samarbeid med aktørene, som alle er lokalisert på innland, funnet midlertidige plasseringer som vi mener vil være gunstige både for aktørene og for de reisende. Passasjerene skal fortsatt få kjøpt kaffe, bøker og vekslet penger før turen starter, sier kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen.

ARK

ARK ble flyttet 14. mars og har åpnet i ny drakt kun 50 meter innover i innlandspiren fra der den har vært tidligere. Den nye butikken blir noe mindre, men ARK på utland øker utvalget og får en ekstra kasse, slik at man totalt sett får samme kapasitet som før.
DnB

Mange er vant til å benytte seg av DnBs banktjenester rett etter sikkerhetskontrollen. 29. mars stenger dagens filial og innen 15. april vil det bli satt opp minibanker i området. DnB vil ha personell på stedet som vil hjelpe kunder med spørsmål, og det blir også et utvidet banktilbud i filialen i ankomsthallen.

Caffé Ritazza

21. mars stengte Caffé Ritazza og flyttet inn i restauranten Sinnataggen, som ligger i andre etasje, vis-a-vis dagens Caffé Ritazza. Ny Caffe Ritazza åpner på nytt 29. mars. I mellomtiden kan Monolitten eller andre serveringssteder benyttes hvis man ønsker en kopp kaffe.

ARG Fashion menn

Klesbutikken på innland for herrer stenger dørene 28. mars og deler av varesortimentet flyttes ved damebutikken litt lenger inn i innlandspiren. Selv om ikke utvalget blir like stort, blir det fortsatt mulig å shoppe herreklær før flyturen.

Endringer i ankomsthallen

Også i ankomsthallen må vi gjøre endringer på grunn av utbyggingen. Dataspesialisten i ankomsthallen stenger 30. april og for å kompensere for dette vil det bli økt telemobilprodukter i andre butikker og kiosker på flyplassen. 30. april flyttes også bilutleien fra dagens ankomsthall og over i P-hus P10. Det betyr at man må henvende seg i P-huset dersom man ønsker å leie bil.

God skilting og informasjon

– Det skjer mange endringer i 2016 som følge av utbyggingen. Vi vil måtte ty til flere midlertidige løsninger og det kan også bli trangt på dager med mange reisende. Men vi håper på forståelse for dette, da det kun gjelder for en kort periode før den nye flyplassen står ferdig med større plass til gode opplevelser, avslutter Andersen.
Alle endringer vil bli godt skiltet og flyplassens ansatte kan hjelpe med svar på eventuelle spørsmål. Passasjerene kan også benytte seg av Oslo Lufthavns 24-timers kundeservice på Facebook, hvis man har spørsmål i forbindelse med reisen.

Kommentarer