Arne Johan Johnsen bli ny sjef på Kristiansand lufthavn, Kjevik. Han kommer fra en stilling som rådgiver i Mentor Partner og har tidligere blant annet vært organisasjonssjef i Braathens. Johnsen tiltrer den 1. januar 2016.

Etter en grundig prosess der mange kvalifiserte kandidater ble vurdert har Avinor nå ansatt ny lufthavnsjef i Kristiansand.

Arne Johan Johnsen er utdannet organisasjonssosiolog ved Universitetet i Oslo, og har også befalsutdanning fra Sjøforsvaret. Han kommer fra stillingen som rådgiver i Mentor Partner. Før det var han administrerende direktør i Avigo AS i Lillesand. Arne Johan er tidligere personal- og organisasjonssjef hos Hennig-Olsen og organisasjonssjef i Braathens. I Braathens hadde han en sentral rolle i det omfattende omstillingsprogrammet selskapet gjennomførte i perioden 2001-2004.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som lufthavnsjef i Kristiansand, og ser frem til de utfordringer og muligheter som ligger i denne stillingen, forteller Arne Johan Johnsen.

Han overtar etter Thomas Langeland som døde i en drukningsulykke under et triathlonarrangement i Kristiansand

Les også: Lufthavnsjef Thomas Langeland omkom under triathlonkonkurranse

– Vi har hatt en grundig prosess og vurdert mange gode kandidater, og føler oss nå veldig trygge på at vi har funnet den rette kandidaten som skal videreutvikle Kristiansand lufthavn Kjevik, sier Jonny Andersen, sjef for nasjonale lufthavner i Avinor.

Arne Johan Johnsen tiltrer stillingen i januar 2016.

Kommentarer