Selskapet, som representerer Hertz i Rogaland, ble nylig kåret til Årets Lisenstaker av Hertz Norge. Auto Finans AS hadde meget god utvikling i 2019. I Hertz-organisasjonen sentralt mener de at håndteringen av brannen i parkeringshuset på Sola viser at prisen var ytterst fortjent.

Meget god vekst

Det er omsetningsutviklingen, resultatene, kvaliteten og kundeservicen som avgjør hvem som blir Årets Lisenstaker. Av de mange lisenstakerne i Hertz-systemet var det ingen som kunne vise til bedre utvikling i 2019 enn Auto Finans AS. Det er ingen tvil om at Hertz står stadig sterkere i Rogaland.

– Auto Finans AS har hatt en meget god vekst i 2019, og er alltid sultne på forbedringer. De er svært løsningsorienterte i møte med kundene og har et sterkt fokus på å gjøre kundeopplevelsen fra A til Å så hyggelig og effektiv som mulig. De setter nye standarder som andre strekker seg etter, sier Trygve Simonsen, adm. direktør i Hertz Norge.

Kundenes forventninger øker

De ansatte i Hertz i Rogaland har jobbet hardt for å vinne denne prisen, og er stolte over å være den beste lisenstakeren i Hertz i Norge.

– Dette er en honnør til alle i selskapet, og vi er stolte over å ha vunnet denne utmerkelsen for 2019, spesielt siden det bare var to år siden vi fikk denne utmerkelsen sist gang. Samtidig vet vi jo at dette betyr at kundene får enda høyere forventninger til oss. Vi liker å bli utfordret og er klare for det, sier daglig leder Trond Henderson i Auto Finans AS.

Brannen gir langvarig bilmangel i Rogaland

1300 biler står fortsatt totalskadde etter brannen i parkeringshuset på Sola Lufthavn. Dette har skapt stor etterspørsel etter erstatningsbiler i tillegg til ekstra behov for leiebiler.

– Vi har jobbet på spreng for å skaffe tilveie nok biler i Rogaland, og jeg er stolt av våre folk som jobber dag og natt for å finne gode løsninger. De første dagene skaffet vi 170 ekstra biler. Men det er stor etterspørsel etter leiebiler også i resten av Norge, så det er ikke bare å hente biler fra andre steder, sier Henderson.

Bilene i parkeringshuset vil høyst sannsynlig vil bli kondemnert.

– Håndtering av denne brannen viser hvilken bunnsolid kultur som ligger i ryggraden hos Auto Finans. De har alltid kundenes beste som sitt fokus. Jeg er svært tilfreds med at det er nettopp Auto Finans som representerer Hertz i Rogaland. De har så langt løst denne svært uoversiktlige og utfordrende situasjonen på en god måte. De er ikke fornøyde før alle som trenger en bil, får det, sier Trygve Simonsen i Hertz.

Flere saker om Hertz Bilutleie finner du HER

Kommentarer