Denne uken byttet Babcock Scandinavian AirAmbulance pensjonsleverandør til SpareBank 1 Nord-Norge.

Advokat Juha Seppola (t.h) i Babcock Scandinavian AirAmbulance og pensjonsspesialist Oddgeir Nilsen i SpareBank1 Nord-Norge er godt fornøyd med den nye pensjonsavtalen. (Foto: BSAA)

Ønsker å handle lokalt

Advokat Juha Seppola i Babcock Scandinavian AirAmbulance slår fast at en viktig årsak til byttet er ønsket om å handle mest mulig lokalt.

– Det er i Nord-Norge vi har størstedelen av vår virksomhet, og det er uten tvil folk i Nord-Norge som er mest avhengig av en velfungerende ambulanseflytjeneste. Folk som bor i Nord-Norge er bankens største eier, og dermed får også landsdelen den største delen av overskuddet. Det bidrar til å gjøre Nord-Norge til en enda bedre plass å bo, og på den måten tjener vi alle på dette, sier Seppola.

Sikrer ansatte oppfølging

Seppola er også godt fornøyd med den servicen de ansatte får gjennom avtalen.

– Denne avtalen sikrer våre ansatte individuell oppfølgning rundt spørsmål om sparing og sparealternativer for pensjon. Det er viktig for at hver og en skal få en best mulig pensjon når den tid kommer”.

– God pensjonsavtale

SpareBank1 Nord-Norge er glad for å få Babcock Scandinavian AirAmbulance som kunde.

– Babcock Scandinavian AirAmbulance er et betydelig selskap i nordnorsk målestokk, og de har lagt vekt på å ha en god pensjonsavtale for sine ansatte. Vi skal gjøre vårt ytterste for at hver enkelt ansatt skal få mest mulig ut av sin pensjonssparing, sier pensjonsspesialist Oddgeir Nilsen i SpareBank 1 Nord-Norge.

Fra 1. juli overtar Babcock Scandinavian AirAmbulance driften av alle ambulanseflyene i Norge. Selskapet vil da ha rundt 140 ansatte.

Flere saker om Babcock Scandinavian AirAmbulance finner du HER

Kommentarer