KLM vil nå tanke sine fly fra San Fransisco med biojetdrivstoff. Satsningen skjer i samarbeide med Shell, World Energy og SkyNRG og er en viktig del av selskapets mål om å redusere sine CO2-utslipp med 20 prosent innen 2020.

KLM har i flere år satset på biofuel (KLM.com)

KLM har gjennom flere år utviklet sitt bærekrafttilbud og jobbet for å redusere sine CO2-utslipp gjennom hele selskapets verdikjede. Siden 2009 har KLM gjennomført over 1000 flygninger på biojetdrivstoff fra storbyer verden over, og nå inngår også San Francisco i bærekrafttilbudet.

KLM`s Boeing 777 Schiphol, Amsterdam (©otoerres)

– Hos KLM har bærekraftighet en fremtredende posisjon og det er en glede at vi gjennom Shell, World Energy og SkyNRG kan legge til enda en flyplass som nå skal fly på biojetdrivstoff. Å bygge opp et bærekraftig rutenettverk tar tid, men med prosjekter som “från flis till flygplan i Småland” og nå mer bærekraftig avganger fra San Francisco beveger vi oss i riktig retning, sier Paul Terstegge, som er nordeuropeisk direktør for Air France-KLM.

Paul Terstegge (KLM)

Flere saker om Air France og KLM finner du HER og HER

Les også: Air France-KLM i toppen på Dow Jones Sustainability Index (september 2018) – Bærekraft på høyt nivå i KLMs nye kampanje (september 2018) — KLM öppnar Växjö — mest hållbara destinationen i KLM:s nätverk (mai 2018) — KLM og Costa Rica setter biobrensel på kartet (november 2017) — Nordmenn vil fly mer, men klimakompenserer mindre (mars 2018)

Kommentarer