NHO Reiseliv arrangerer sin årskonferanse på Lillehammer i dagene 22. og 23. mai. Årets fokus er rettet mot hvordan det norske reiselivet arbeider for å bli mer bærekraftig. 

Konferansen holdes 22. og 23. mai i år, og gründeren Sophie Wiik  skal delta og snakke om Too Good To Go og reduksjon av matsvinn i reiselivsnæringen. NHO Reiseliv sin app er et viktig verktøy i kampen mot matsvinn og organisasjonen  er utrolig glade for å ha mange hoteller med oss på laget.

NHO Reiseliv samarbeider tett med Scandic, og de har nå over 50 av hotellene sine med på Too Good To Go-prosjektet. Hotellnæringa har virkelig gått inn for å redusere matsvinnet sitt – med gode resultater!

Nå kan du få høre mer om hvordan bransjen jobber for å nå målet om å kutte matsvinn med 20 % innen 2020.

Les mer om konferansen og se program HER 

Kommentarer