logo-white

Bærekraftig sjømat og sider i Miami

I det sørlige Floridas matmekka har et helt nytt cafekonsept nettopp sett dagens lys i det avslappede området Coconut Grove. Her har noen av byens etablerte restauranteiere skapt en bar som serverer et stort utvalg sidere og sjømat i skjønn forening.

Baren har spesielt fokus på bærekraft, og kjøper derfor alle matvarer og drikkevarer så lokalt som mulig. Noen av råvarene overtas til og med fra naborestauranten LoKal, som har samme eiere. På den måten går ikke overflødige råvarer til spille, men blir i stedet til lette salater, snacks og smørbrød på The Spillover, som den nye baren heter.

Les mer  HER

Les mer om Miami HER

Travelmarkets guide til Orlando og Miami finner du HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(AI-generert illustrasjon)

Luftfotografi i hjemmet: En ny dimensjon av kunst og estetikk

Havila Polaris (Foto: Martin Giskegjerde/Oclin - Havila Kystruten)

Erna Solberg blir gudmor når Havila Pollux døpes i Bergen

DAT - ATR 42 - Florø - Lufthavn - Sunnfjord - Vestland fylke

FOT-rutene: Vil utrede hvordan flyrutetilbudet kan bli best mulig

(Foto: Kanchanara på Unsplash)

Kryptovaluta belønninger: En ny æra for casinolojalitet

Dronebilde tatt over  Oslo lufthavn (Foto: UAS Norway, Anders Martinsen)

Nye konserndirektører i Avinor