BCD Travel har nettopp sluppet SolutionSource® Developer Hub. Denne nye løsningen gir teknologiutviklere Application Program Interfaces (API’er) og andre verktøy som de kan utnytte for å bygge nye skreddersydde løsninger for kunder av BCD Travel.

Den nye Developer Hub er et stort steg inn i neste fase av SolutionSource som ble lansert i februar 2018, for å gi partnere tilgang til BCD sin teknologi, og lage en markedsplass for tredjepartsløsninger forretningsreisende kunder.

– Ved å investere i API’er og gi tilgang til vår plattform, eliminerer vi den viktigste utfordringen som mange utviklere av reiseteknologi står overfor, sa Irina Matz, Senior Director for BCD Travels SolutionSource.

– Å gi utviklere tilgang til moderne verktøy og teknologi gjør det mulig for dem å bygge og levere løsninger som imøtekommer kundenes spesifikke behov.”

Denne lanseringen gir BDC sine kunder tilgang til fem av deres API’er samt datauttrekk til autoriserte utviklere, som blant annet start-ups, etablerte teknologileverandører, online bookingverktøy (OBT) og til og med kunder som ønsker å bygge sine egne teknologiløsninger.

Nå kan utviklere lære om BCDs API’er og andre leveringsmetoder for data, se detaljert teknisk dokumentasjon og få tilgang til sample-codes.

Gjennom BCDs API’er har utviklere tilgang til shopping- og bookingfunksjoner, samt informasjon om reiserute og om den reisende. Bygget oppå BCDs proprietære teknologi-stack, kan utviklere i tillegg utnytte API’ene i BCDs multi-source booking-arkiv , innholdsarkiv og reisepolicies.

Resultatet blir spesialiserte løsninger som integreres med systemene hos både BCD og kundens reiseprogrammer. Disse tiltakene kan i sin tur føre til kostnadsbesparelser, fobedret duty of care og en bedre reiseopplevelse.

– Etter hvert som forretningsreisebransjen er i konstant utvikling, må også teknologien gjøre det samme. BCD Travel utvider sitt fokus til et mye bredere utvalg av digitale tjenester som bruker globale driftsmodeller og teknologiplattformer. Alt for å muliggjøre en helhetlig kundeopplevelse, sier Yannis Karmis, Senior Vice President for Product Planning and Development av BCD Travel.

– I BCD Travel prioriterer vi investeringer i utviklerverktøy. De samme API’ene vi bruker for å drive våre egne kjerneløsninger – reiseplaner, shopping og booking og reiseengasjement – er de samme vi gjør tilgjengelig for eksterne utviklere gjennom Developer Hub”.

BCD Travels åpne tilnærming skal oppmuntre til innovasjon og samarbeid og viser til de fire områdene som har størst innvirkning på kundene og forretningsreisebransjen generelt:

  • Digital brukeropplevelse for den reisende
  • Forenkling av distribusjon
  • Datadrevet innovasjon
  • Tilgang til globale plattformer

SolutionSource marketplace inkluderer for tiden 19 autoriserte reiseteknologipartnere som er integrert i 300 reiseprogrammer.

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Hvis du vil lese og lære mer om SolutionSource klikk HER

Hvis du vil lære mer om Developer Hub klikk HER

Kommentarer