Forretningsreisebyråett BCD Travel har gjort det enklere for sine kunder når de nå utvider bookingmulighetene på deres Tripsource-plattform.

Bernt Roger Eliassen (bilde: bcdtravel.com)

Oppdateringen gjør det nå mulig for den reisende å søke og booke hoteller direkte via deres TripSourceGo-plattform. Tjenesten er tilgjengelig på alle mobile plattformer — også smarthøyttalere. For kunder som ønsker en så smidig og enkel løsning som mulig, er det nå mulig å kombinere flybookinger med hoteller. Det vil også snart være mulig å booke tog og leiebil på plattformen.

– I likhet med alle andre, er også forretningsreisende på jakt etter løsninger som gjør reisen så smidig som mulig. Vi vil gjøre det like enkelt å bestille ditt foretrukne hotell som det er å bestille en mobillader på Amazon, sier Yannis Karmis, SVP Product Planning and Development i BCD Travel.

Basert på tilbakemeldinger fra brukerne, har TripSourceGo blitt kontinuerlig forbedret siden lanseringen for to år siden. Når man nå introduserer hotel shopping og bookingmuligheter til kunder over hele verden, legger man til rette for suksess med fly-bil og togbestillinger i fremtiden.

– Smarttelefonen er vår viktigste reisepartner. I dag har ni av 10 nordmenn en smarttelefon, og vi ønsker å være oppdatert på endringer og hendelser under hele reisen”, sier Bernt Roger Eliassen, Commercial Director i BCD Travel Norge.

– I dag har den reisende gjerne flere apper for å ha full kontroll på reisen. Vår ambisjon er å samle alt du trenger fra booking til reiseoppgjør i samme app slik at den reisende kun trenger TripSource. Allerede nå kan du få råd og tips hele veien på din reise via TripSource – for eksempel raskeste og billigste vei fra flyplassen til hotellet. Vi jobber også med løsninger som tillater at man kan gjøre endringer og booke direkte i appen, hvilket løfter kundeservicen opp til et helt nytt nivå, avslutter Eliassen.

Basert på tidligere erfaringer, kommer TripSourceGo sin flybooking til å ha en rekke nyttige funksjoner. Søkemotoren går gjennom en rekke kanaler, også billigselskaper, hvilket gir reisende tilgang til flere alternativer enn noen gang. Man får også tilgang til eventuelle bagasjeavgifter, setekart, in-flight måltider og wi-fi tilgang som en del av søkeopplevelsen. Tjenesten kommer også med en egen reisepolicy-funksjon som kan tilpasses bedriften, slik at man kan sikre at den reisende tar de riktige valgene.

Som en del av deres overordnede bestillingsstrategi, gir BCD også tilgang til tredjeparts bookingverktøy gjennom TripSource-plattformen. Reisende kan dermed få tilgang til deres foretrukte Online Booking verktøy mens de administrerer sin reise ved hjelp av TripSource-appen eller nettsiden.

TripSourceGo vil først bli introdusert i Belgia, Frankrike, Luxembourg, Nederland, Storbritannia og USA. Etterhvert vil flere markeder – også de Nordiske landene, få tilgang.

Les også:Ny rapportserie fra BCD Travel fokuserer på hvordan ny teknologi vil påvirke reiselivsbransjen (august 2018)  -  BCD med ny kompensasjonstjeneste som hjelper reisende (januar 2018)

Dfly.no`s Twitterkonto  og Facebooksider finner du HER og HER

Kommentarer