Den asiatiske underholdningsmetropolen Macao får i 2020 enda en imponerende resort å føye til listen over steder de ikke bør gå glipp av, når det ikoniske resortmerket Sands åpner dørene for et nytt britiskinspirert resortkonsept ved navn The Londoner Macao — der selveste David Beckham er ambassadør.

David Beckham (til v.) er ambassadør for – og skal designe britiske hotellsuiter for The Londoner Macao (Pressebilde: Related.dk/The Londoner Macao)

The Londoner Macao samler fire lekre hoteller under ett: Det nye The Londoner Hotel (tidligere Holiday Inn Macao Cotai Central), som får selskap av det eksisterende Conrad Macao, Sheraton Grand Macao Hotel og The St. Regis Macao.

Den nye resorten er et resultat av Sands’ ambassadørsamarbeid med David Beckham, som sammen med et designteam skal innrede de øverste suitene i The Londoner Hotel. Dette blir fotballikonets første skritt inn i designverdenen.

Besøkende på The Londoner Macao kan på resortområdet oppleve autentiske gjengivelser av britiske designikoner — for eksempel blir resortens fasade en modell av det verdensberømte Palace of Westminster og Houses of Parliament, komplett med det 96 meter høye Elizabeth Tower og det ikoniske uret.

Macao tilhørte Portugal i 442 år og var den eldste europeiske kolonien i Asia. Den tidligere kolonien ble tilbakelevert til KIna i 1999. Macao har nærmere 600.000 innbyggere og et areal på 28.000 kvadratkilometer – DVS under halvparten av en by som Stavanger (Bildekilder: MGTO/Related.dk)

Hver dag vil det også være mulig å oppleve det berømte «vaktskiftet» — kjent fra London — og det vil også være daglige parader med kjente figurer fra britisk historie, kultur og litteratur.

The Londoner Macao får i alt 20 forskjellige restauranter — inkludert nye konsepter som en britisk gastropub skapt av Gordon Ramsay.

Den nye resorten bli å finne i Cotai-området og åpner etappevis i 2020 og 2021.

Les mer på nettsidene til The Londoner Macao HER og om Macao HER

Flere saker om Macao finner du HER

Kommentarer