Berg-Hansen er kåret til «Norges ledende innen Travel Management 2020» av prestisjetunge World Travel Awards . Noe av bakgrunnen er at reisebyrået oppleves som en nøkkelorganisasjon i reiseindustrien. 

Per Arne Villadsen - Berg-Hansen - Reisebyrå
Per Arne Villadsen (Foto: Berg-Hansen)

– Det er spesielt hyggelig og viktig å få en slik pris nå. Det å bli kåret til «Norges ledende innen Travel Management 2020» forteller oss at kundene ser verdien og fordelene ved å ha en avtale med Berg-Hansen, også i den utfordrende tiden vi står i. Vi er takknemlige for å få en annerkjennelse av at reiseprogrammet vårt er konkurransedyktig i markedet, og også tiltrekker seg nye kunder, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, Per Arne Villadsen.

Endrede reisevaner stiller nye krav til reisebyråavtaler

Berg-Hansen er største norskeide reisebyrå med kontorer over hele landet. Reisebyrået leverer alle type reisetjenester, med hovedvekt på jobbreisemarkedet. Reiseprogrammet er tilpasset norske virksomheter, fra private til offentlige næringer. 

– 2021 er for oss mulighetenes år. Vi vil fortsette vårt arbeid med å utvikle attraktive produkter og tjenester tilpasset det nordiske jobbreisemarkedet. Det å skape et velfungerende program for Travel Managere handler om hele kundeopplevelsen fra A til Å – både for beslutningstakere og jobbreisende. Et av våre konkurransefortrinn er at vi har all kompetanse in-house; fra reiserådgivere 24/7, billettering og refusjoner, til Key Account Managers og IT utvikling, sier Villadsen som fortsetter;

– Vi opplever stor pågang fra reisende som lurer på hvordan de skal forholde seg til sin reise nå. Det tar vi som en stor tillitserklæring. Det har blitt mer komplisert å reise under covid-19, og dette vil vare en stund fremover. Reisende må forholde seg til innreise- og karanteneregler, dokumentasjonskrav og ikke minst mye endringer i flytrafikken. For alle som må på reise skal våre reiserådgivere fortsette å gjøre sitt ytterste for å gjøre en utfordrende reisehverdag, litt enklere.

Tett på kundene med lokal tilstedeværelse

For Berg-Hansen er det viktigere enn noen gang å være tilstede rundt om i landet, og reisebyråkjeden har nylig åpnet flere kontorer.

– Det at vi blir kåret til «Norges ledende innen Travel Management 2020» er en stor ros til ansatte over hele landet, og hvordan det jobbes med lokalt næringsliv. Til tross for at andre reisebyråer legger mer av driften sin til utlandet, ønsker vi å være en norsk aktør som gjør oss bemerket i markedet. Vårt mål er å sørge for et reiseprogram som oppleves som nært, og likevel fungerer globalt, sier Villadsen.

Om kåringen:

World Travel Awards ble etablert i 1993, og i november 2020 gikk den 27. utgaven av stabelen. Formålet med utdelingen er å anerkjenne og belønne bedrifter som utpeker seg innen reise, turisme og servicenæringen.

Flere saker om Berg-Hansen og World Travel Awards finner du HER, HER, HER og HER

Kommentarer