Air France satser på helårsrute mellom  Bergen og Paris. Selskapet vil i sommer operere ruten selv, men til høsten overtar JOON – yngstedattera i AF-familien, flyvningene.  JOON har siden mars operert Air France sin rute mellom Oslo Lufthavn og Paris. Nå er det klart at det nye reisekonseptet vil begynne å fly mellom Bergen og Paris også.

Den 28. oktober overtar JOON flyruten mellom Bergen og Paris (bildekilde: joon/air france)

Flyselskapet Air France har investert sterkt i Norge, og annonserte tidligere i år at de vil etablere daglige direkteflyvninger fra Bergen Lufthavn Flesland til Paris Charles de Gaulle for sommertabellen 2018 fra 26.mai 2018. Etter stor etterspørsel fra både det norske og franske markedet er det nå klart at denne ruten vil fortsette utover vinteren og vil bli operert av det nye datterselskapet JOON fra og med 28.oktober 2018.

Les også: Air France starter direkterute Bergen — Paris

JOON representerer er et friskt pust i flyindustrien, og tilbyr en opplevelse skreddersydd kravene til en ny generasjon reisende.

– Vi er stolte over å utvide rutetilbudet med vårt nyeste og mest innovative reisekonsept, JOON, som er en ny og moderne måte å reise på som passer oss nordmenn ypperlig —  med alt fra økologisk mat, trendy flypersonell til mobile tjenester. Vi tilbyr den beste reiseruten til Paris, og fra Charles de Gaulles kan våre norske passasjerer også reise videre ut i verden gjennom Air France verdensomspennende rutenettverk, sier Halvor Gløersen, som er salgsdirektør for Air France og KLM i Norge.

Ombord JOON kan du styre reiseopplevelsen via mobilen ved å streame underholdning, og få tilgang til reise,-kart-, mat- og servicetjenester. Det unge og trendy flypersonellet er ikledd moderne sportsklær inspirert av sine kunder og er med på å skape en avslappet atmosfære på reisen. Det handler ikke bare om stil, men også en miljøansvarlig tilnærming med servering av økologisk mat, med et godt utvalg av og vegan- og vegetarmat.

Daglig rutetilbud mellom Bergen og Paris fra 28.oktober 2018:

  • AF1253 Avgang Bergen (BGO) 17:40 — Ankomst Paris (CDG) 20:00.
  • AF1252 Avgang Paris (CDG) 14:40 — Ankomst Bergen (BGO) 16:55.

Fra Paris-Charles de Gaulle når man Air Frances internasjonale nettverk med 1500 daglige avganger til 191 destinasjoner og 95 land. Paris er et populært reisemål for nordmenn som ønsker en romantisk storby-weekend, eller søker nye kultur-, eller mat- og vinopplevelser. Paris er også en motemetropol for de som er interessert i klesdesign og trender.

Kabinmedarbeider hos JOON (bildekilde: joon/air france)

Kommentarer