«Taste my Geneva» er et nytt turistkonsept som fokuserer på de lokale innbyggernes egne favorittrestauranter i den sveitsiske metropolen.

Genève ligger i den sydvestlige delen av Sveits – nær grensen til Frankrike og Italia (Fotokilde: ©GeneveTourisme/Related.dk)

Turistrådet i Genève har nettopp lansert «Taste my Geneva» som gjør det enkelt for de besøkende å oppleve de lokales egne favorittrestauranter i den internasjonale byen ved Genfersjøen.

Med «Taste my Geneva» kan du få tre retter og drinker for 70 CHF (ca. 630 kroner) på til sammen fire autentiske steder, som alle er kvalitetsstemplet av lokalbefolkningen.

Inkludert i opplevelsen er dagens rett på det tradisjonelle brasseriet de l’Hôtel de Ville, husets burger og et glass vin på Chez Philippe, hjemmelaget kake med varm drikke på Café Remor samt drinker i Mirror Bar på Hôtel Métropole.

Les mer om Restaurant de l’Hôtel-de-Ville HER (Facebook), om Chez Philippe HER, om Café Remor HER (Facebook) og Mirror Bar på Hôtel Métropole HER

Opplevelsen «Taste my Geneva» kan bestilles ved å kjøpe en kupong på turistrådets hjemmeside og deretter selv bestille bord på de aktuelle stedene. På den måten kan du velge å spise den ene retten til lunsj og den andre til middag.

Les mer om «Taste my Geneva» HERLes mer om Genève på byens egne nettsider HER  

Flere saker om Genève og Sveits finner du HER, HER og HER

Kommentarer