Sure Hotel by Best Western åpner i juni 2019 et nytt  flyplasshotell med 160 rom på Harstad/Narvik lufthavn Evenes i Nord-Norge. Flyplassen ligger strategisk plassert mellom Harstad og Narvik og har hatt sterk vekst i antall reisende de siste årene. Idag reiser det  rundt 750.000 passasjerer per år over Evenes, som også en viktig base for militæret i landsdelen.

Fra venstre: Egil Messmer (CEO Wexus), Matthias B. Tanski (CEO CIC Hospitality), Johan Kukacka (CEO Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia), Ronny Granli (Teknisk Direktør Wexus) (bildekilde: best western)

Hotellet vil eies av BW Hospitality Group, CIC Hospitality og Wexus Gruppen og vil bli et Sure Hotel by Best Western. Dette er et av Best Western kjedens nye varemerker som står for behagelig overnatting i personlige hotell med bra verdi og basistilbud.

– Det er svært gledelig at vi får et hotell til i Nord-Norge, som i tillegg er et helt nybygd hotell, sier Johan Kukacka, som er direktør for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia.

– Vi ser et stort potensial i å kunne fylle hotellet både med gjester som reiser privat og i jobbsammenheng».

– At vi får muligheten til å bygge dette hotellet er fantastisk, da det finnes en stor etterspørsel i regionen etter moderne og personlige hotellrom med høy verdi for gjestene, sier Matthias B. Tanski – administrerende direktør for CIC Hospitality som skal drive hotellet.

– Vi har også planer om å bygge og drive flere hoteller på andre strategiske lokasjoner i Norge og Sverige’’.

– Dette er en stor og viktig jobb for Wexus Gruppen som står for total entreprisen av hotellet. Vi ser stort potensiale i regionen og ser frem til et spennende prosjekt og eierskap sammen med CIC og BW,  sier Egil Messmer i Wexus Gruppen.

Flere saker om Best Western finner du HER og om Harstad-Narvik lufthavn Evenes HER 

Sure Hotel by Best Western på Harstad/Narvik lufthavn Evenes vil få 160 rom . Hotellet åpnes i juni 2019 (bildekilder: bw, cic, wexus)

Kommentarer