Vib Antalaya tilbyr de nyeste teknologiske løsninger, en bistro, et topp moderne fitness center, spa, spillerom og store selskapsfasiliteter. Hele hotellet fremstår i et moderne design. Hotellet blander det urbane med gjennomtenkt design, for å øke samspillet mellom gjester, ansatte og fasilitetene.

Lobbyen på VIB Antalaya (bildekilde: BW)

– Vi er veldig stolte over å åpne det første VIB hotellet i verden. Vi er overbevist om at dette eksepsjonelle hotellet kommer til å bli en favoritt blant Antalayas turister, sier Mustafa Cengiz, visestyreleder i Güncem Turizm AS.

– Vi er glade for å presentere det første VIB hotellet, som vi håper blir det første av mange i Tyrkia og rundt om i verden, sier Senior Vice President for International Operations, Suzi Yoder.

Vib er Best Western® Hotels & Resorts urbane hotellkonsept, med stort fokus på moderne design og de nyeste teknologiske løsninger, som for eksempel selvinnsjekk. Alt for å imøtekomme kravene til den moderne, online hotellgjesten. Vib, som er en forkortelse av det engelske ordet” Vibrant” (levende, pulserende), er et konsept som er utviklet som en prototype for storbyhoteller. Utover den moderne og urbane følelsen, fokuserer Vib på tilgjengelighet, ny teknologi og sosialt engasjement.

Les flere nyheter om Best Western Hotels & Resorts HER

Kommentarer