Best Western® Hotels & Resorts har kjøpt hotellkjeden WorldHotels™ med 300 unike premiumhotell og resorts på noen av verdens mest attraktive destinasjoner. Oppkjøpet av WorldHotels utvider Best Westerns totale tilbud, ved å tilføre premium- og luksushotell til porteføljen.

– Det finnes en enorm synergi mellom Best Western og WorldHotels. Foruten at vi nå kan tilby hotell i alle kategorier, skaper sammenslåingen store konkurransefortrinn for begge selskapene, sier David Kong, CEO i Best Western Hotels & Resorts.

– Jeg har stor respekt for WorldHotels og ser et stort potensiale. Fokus de neste månedene vil være å dra nytte av disse synergiene og samtidig jobbe for å opprettholde hvert enkelt hotells unike identitet. Geoff Andrew fortsetter som CEO for WorldHotels, noe vi er glade for, avslutter Kong.

WorldHotels kommer fortsatt til å skille seg ut med sitt personlige og individuelle tilbud, samtidig som hotellene vil dra nytte av Best Westerns ressurser slik som e-handelsplattform, partnerskap, lojalitetsprogram, salgs- og markedsføringsstøtte, globalt distribusjonsnett og inntektsoptimering.

– Best Western er et av de største og mest respekterte hotellvaremerkene i verden, sier Geoff Andrew, CEO i WorldHotels.

– Sammen styrker vi våre muligheter fremover og forbedrer WorldHotels nærvær i viktige markeder hvor Best Western allerede er sterke, fortsetter han.

Best Western i Skandinavia har hatt en positiv utvikling de siste årene. I tillegg til en rekke internasjonale priser, har Best Western i Skandinavia vokst raskt gjennom oppkjøp av bl.a. Sweden Hotels, i tillegg til flere individuelle hotell som har knyttet seg til kjeden.

– Vi ligger helt riktig i tiden, da flere og flere hotell blir konsolidert i de store hotellkjedene, samtidig som markedet etterspør noe helt annet, sier Johan Kukacka, CEO i Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia.

– Å kunne tilby unike hotell og opplevelser i ulike segmenter er hva morgendagens reisende ønsker. Hotellene i WorldHotels er fantastiske eksempler på dette, og vi vil sørge for at hotellene beholder sine individuelle særpreg, avslutter han.

De skandinaviske hotellene som inngår i WorldHotels er:

  • Hotel Diplomat, Stockholm
  • Hotel C, Stockholm
  • Gothia Towers, Gøteborg
  • Upper House, Gøteborg
  • Landvetter Airport Hotel, Gøteborg
  • Tivoli Hotel, København
  • Hotel Christiania Teater, Oslo

Les flere saker om Best Western® Hotels & Resorts HER

Kommentarer