Radisson Hotel Group, med Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hotellene er for 13. år på rad blitt kåret til beste internasjonale hotellkjede av “Grand Travel Awards” i Norge.

Radisson -Grand Travel Awards Norge - 2020
Radisson Hotel Goup har vunnet prisen for beste internasjonale hotellkjede 13 av 25 mulige ganger under Grand Travel Awards i Norge (bildekilder: gat/radisson hotel group)

– Det er veldig gøy å få denne prisen så mange år på rad fordi den er et resultat av våre medarbeideres fantastiske innsats. Vi har brukt de siste årene på å pusse opp våre hoteller og også forbedre servicen vi gir våre gjester så denne utmerkelsen er til alle våre medarbeidere, sier Ronald Smithjes, Regional Director Norge, Danmark og Island i Radisson Hotel Group.

Grand Travel Awards (GTA) er den mest prestisjefylte prisutdelingen innen norsk reiselivsnæring. GTA anerkjenner fremragende selskaper innen reiselivsbransjen, og prisene er stemt fram av flere hundre aktører fra reisebyråer og leverandører i bransjen.

Førsteklasses gjesteopplevelser

For å gi gjestene uforglemmelige hotellopplevelser satser Nordens ledende internasjonale hotellkjede for fullt på å gi førsteklasses service. Mange av kjedens hoteller er også nyrenovert, blant andre Radisson Blu hotellene i Oslo, Tromsø og Bodø. I tillegg satser Radisson Hotel Group sterkt på miljøbesparende tiltak ved hotellene.

Som eneste globale hotellkjede lanserte Radisson Hotel Group nylig et initiativ hvor de kompenserer karbonavtrykket for alle møter ved sine hotell – helt uten kostnad for kunden.

– Det koster ingenting for våre kunder og det krever ingenting av våre kunder. Vi gjør det automatisk ved våre hoteller verden over, forteller Tom Flanagan Karttunen, sjef for Radisson Hotel Group i Nord-Europa.

Med lanseringen av Radisson Meetings, kompenserer nå Radisson Hotel Group automatisk karbonavtrykket til hvert møte og arrangement som finner sted på Radissons mer enn 1100 hoteller verden over, automatisk og helt kostnadsfritt for kunden. For å gjøre dette har Radisson Hotel Group inngått ett samarbeid med FirstClimate.

– Vi har gjort mange forbedringer ved hotellene våre, og det er gjestenes tilbakemeldinger som viser det virkelige resultatet av alt arbeidet. Målet er å beholde posisjonen som den hotellkjeden som gir gjestene de aller beste internasjonale hotellopplevelsene. Vi kommer til å fortsette å gi gjestene våre spennende restaurantkonsepter, inspirerende design og bransjens beste service, samtidig som vi tar vare på miljøet, forteller Ronald Smithjes.

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Kommentarer