Det er ikke kun jeans, kaffemaskiner og lignende fra detaljbransjen, som blir billigere i  forbindelse med det amerikanske fenomenet, Black Friday, som for alvor har fått fotfeste i det norske markedet. Nå har også  reisebransjens absolutte toppklasse kastet seg på karusellen med tilbud om luksusreiser til ekstra gunstige priser.

Mange har hørt om «dobbeltsengen» til Singapore Airlines (bildekilde: singaporeair.com)

Lange køer og markante prisnedsettelser i forbindelse med shoppingdagen Black Friday har rammet Norge. Også det etterfølgende fenomenet, Cyber Monday, har også fått fotfeste i den norske steinrøysa. Begge dagene er forbundet til den amerikanske thanksgivingfeiringen. Fredag er der mest fokus på klassisk handel og mandag er det fokus på onlinetilbud.

“Champagnespesialisten” Singapore Airlines er en trofast gjest under Carica sine årlige cruisekvelder i Stavanger (©otoerres)

Nå har fenomenet også bredt seg til Norge og de nordiske landene. Og luksusflyselskapet, Singapore Airlines, har for første gang kastet seg på både Black Friday -og Cyber Mondaykarusellen.

- Vi har sammensat et ekstra gunstigt tilbud med de hidtil laveste billetpriser. Vi vil gerne gøre det muligt for endnu flere at booke en drømmerejse med Singapore Airlines, fortæller Allan Hoffery,  som er Sales & Communications Manager Nordics hos Singapore Airlines.

Den særlige muligheten har fått navnet Cyber Event fra fredag den 24. november til mandag den 27. november 2017. Her kan man online booke flybilletter til populære destinasjoner som Singapore, Phuket og Bangkok. Med helt opptil 44 prosent reduksjon i forhold til normalprisen.

Tilbud fra Norge:

  • Singapore: 5600 NOK
  • Phuket: 5600 NOK
  • Penang: 5500 NOK
  • Kuala Lumpur: 5500 NOK
  • Bangkok: 5700 NOK

- Singapore Airlines har et kæmpe netværk med flyruter i hele Sydøstasien, New Zealand og Australien. Vi flyver både til mest populære rejsedestinationer og mindre ikke så kendte asiatiske perler. I denne kampagne, gør vi det muligt at rejse ekstra gunstigt til Singapore, Kuala Lumpur og Penang i Malaysia samt Bangkok og Phuket i Thailand, fortæller Allan Hoffery.

Billettene, som kun er tilgjengelige fra fredag 24. november til mandag 27. november, kan anvendes til reiser avviklet/påbegynt i perioden fra den 15. april og inntil 31. mai 2018. Reiselengden må maksimalt være en måned, og siste dag for returreise er den 30. juni 2018.

Les også: Singapore Airlines setter ny standard for luksus i luften! - A380 — verdens største passasjerfly fyller 10 år!

Les flere saker om Singapore Airlines HER

A380 har alltid imponert (bildekilde: singaporeair.com)

Kommentarer