To toneangivende reisebyråer i sine regioner — VIA Ulsteinvik og VIA Travel Tvete i Trondheim, har valgt å knytte seg til G Travel som franchiser. Begge byråene er godt representert innen reisetjenester i marine- og offshoremarkedet, samt vanlig forretningstrafikk og ferie- og fritidreiser. Med en årlig omsetning på henholdsvis rundt  400 og  520 millioner NOK vil disse to bidra til at G Travel vil bli den ledende norske reisebyråkjeden fra 2016.

Finn Vetle Hansen (foto: Christiane Huseklepp)

Finn Vetle Hansen (foto: Christiane Huseklepp)

– Vi gleder oss til vår nye og spennende framtid som en betydelig kjedeaktør i det norske reisebyråmarkedet, sier administrerende direktør Finn Vetle Hansen.

Han fremhever at kjeden skal fortsette å tilby sine kunder svært høy reisefaglig kompetanse i tillegg til ny teknologi og nye og lønnsomme løsninger.

– Vi ser frem til å ønske alle våre nye kollegaer velkommen, og fra 1. januar 2016 vil alle de nye kontorene være fullt implementert og integrerte som G Travel.

I mai 2015 ble det kjent at G travel etableres som landsdekkende reisebyråkjede bestående av svært godt etablerte byråer, som alle kommer fra reisebyråkjeden VIA Egencia.

Les også: G TRAVEL BLIR NY LANDSDEKKENDE REISEBYRÅKJEDE

Fakta

G Travel kjeden vil være representert i Hammerfest, Alta, Trondheim, Molde, Ulsteinvik, Ålesund, Stord, Bømlo, Egersund, Farsund, Porsgrunn, Halden, Moss, Åsane (Bergen), Haugesund, Bergen, Arendal og Kristiansand. I tillegg kommer internasjonale kontorer i Manila, Rio de Janeiro, Houston, Shanghai, Singapore og Aberdeen.

Samlet årlig omsetning for hele kjeden anslås å bli 3,1 milliarder NOK. Totalt antall ansatte i kjeden 350.

G Travel ledes av Finn Vetle Hansen som også er en av eierne av selskapet. G Travel er spesialister blant annet innenfor marine og offshore markedet, i tillegg til flere andre forretningsområder.

G Travel kjeden sin strategi er å tilby den beste totale løsning for å dekke kundens behov for reisefaglig kompetanse og teknologi innenfor forretningsmarkedet, feriemarkedet samt gruppe og konferansemarkedet.

Kommentarer