Rumenske  Blue Air starter ruteflyvninger mellom Avinor Oslo lufthavn og Bukarest i Romania. Fra midten av juni blir det  med tre ukentlige rundturer mellom de to hovedstedene.

Jasper Spruit (©otoerres)

– Det er svært gledelig at Blue Air nå etablerer seg på Oslo lufthavn. Det er et nytt selskap hos oss, som vi ser fram til å samarbeide med. Vi har lenge manglet en direkterute til Bukarest, og med denne ruten blir det enklere for både fritids- og forretningsreisende å reise til området, sier direktør for trafikkdirektør i Avinor, Jasper Spruit.

Les også: 

– Vi har lenge vurdert det norske markedet, og er nå klare for å lansere vår første rute til Oslo, som vil gi et tilbud til både fritids- og forretningsreisende. Vi deler gleden med rumenere som bor i den norske hovedstaden, som nå kan reise hjem til sin familie oftere, men også med norske reisende som kan krysse av nok en destinasjon. Oslo er et spennende marked og vi håper på ytterligere ruter fra flyplassen i framtiden. Vi vil takke Oslo lufthavn for deres støtte i forbindelse med denne lanseringen, sier Tudor Constantinescu, COO i Blue Air.

Les også: Rumenske Blue Air åpner base i Liverpool

Bukarest er hovedstaden i Romania, og kan by reisende på gode kulturopplevelser, hyggelige mennesker og mye å se — fra parlamentsbygningen til gamlebyen.. Blue Air starter sine flygninger 15.juni, og vil fly på tirsdager, torsdager og søndager. Billetter kan bookes på selskapets nettsider som du finner HER

Blue Air er et rumensk flyselskap med hovedkontor i Bukarest. Selskapet opererer over 70 ruter i Belgia, Kypros, Frankrike, Tyskland, Helles, Irland, Italia, Portugal, Romania, Sverige og Storbritannia.

Kommentarer