Bornholm var med blant de utvalgte da reisemagasinet Condé Nast Traveler kåret verdens beste reisedestinasjoner i 2019. Kjente navn som Kreta, Sicilia, Korsika og Mallorca måtte alle se seg slått av den danske ferieøya.

Bornholm - Conde Nast Traveler - Readers Choice - 2019
(Foto: Destination Bornholm/ Condé Nast Traveler)

Hvert år inviterer Condé Nast Traveler sine lesere fra hele verden til å stemme frem sine favorittdestinasjoner i ulike kategorier. I magasinets Readers’ Choice Award 2019 har 600.000 personer stemt på deres favoritter, og Bornholm er kåret til den nest beste ferieøya i kategorien “Top islands in Europe”.

Den danske øyperlen slår både Kreta, Sicilia, Korsika og Mallorca. Bornholm blir kun forbigått av den kroatiske øya Hvar.

Som verdens største reisemagasin har Condé Nast Traveler lesere i hele verden. Magasinet har som mål å inspirere og gi råd til reisende. Dermed når anerkjennelsen bredt ut. Destination Bornholm er naturligvis veldig glade og stolte.

– Det er en flott anerkennelse av Bornholm som feriedestinasjon, sier presseansvarlig Helle Mogensen og fortsetter:

– Merkevareverdien av kåringen er stor, og den kan vi i høy grad bruke i markedsføringen av øya både her og nå og i de kommende årene. Nomineringen er en anerkjennelse til hele Bornholm, og ikke minst de aktørene som hver dag arbeider hardt for å gi øyas gjester de beste ferieopplevelsene. 

På listen over de beste hotellene i Nord-Europa seiler Københavnhotellene Skt. Petri og Hotel d’Angleterre opp på en tredje- og fjerdeplass.  

Les også: Amerikalinjen rett til topps Hotel Diplomat utsett till Sveriges Bästa Hotell av Condé Nast Travelers läsare

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Les mer om Bornholm HER og HER

Kommentarer