Dá Licença ligger i Alentejo, omtrent én time og 45 minutters kjøretur øst for Portugals hovedstad Lisboa. Her finner du et nytt boutiquehotell spesialbygget for kvalitetsbevisste og kunstelskende besøkende.

Historien bak Dá Licença er denne: En portugisisk designer (som blant annet har designet tekstiler for Hermès) og en parisisk gallerieier gikk sammen om et felles prosjekt: Forvandle en gammel gårdsplass til et unikt hotell uten at noe ble overlatt til tilfeldighetene.

Bygningen ble tidligere brukt til produksjon av olivenolje og den er fortsatt omgitt av oliventrær.

Hotellet har fire rom og fem suiter, som alle er dekorert med nøye utvalgt kunst. Badekarene i suitene er støpt av en lokal kunstner, og to av suitene har til og med private bassenger. I tillegg har hotellet et kunstgalleri som fokuserer på verk i jugendstil.

Galleriet huser også hotellets restaurant, hvis meny er inspirert av sesongens råvarer fra stedets egen økologiske hage – med lokale viner på menyen. Restauranten er kun åpen for hotellets gjester. Fra hotellet har du også en fantastisk utsikt over skogen Serra d’Ossa, som også skjuler flere gode turstier.

Les mer om Dá Licença HER

Les flere saker om Portugal HER

Kommentarer