Riga, Tallinn og Kuressaare på Saaremaa i Estland blir nye destinasjoner fra Stockhom-Bromma for det svenske flyselskapet BRA. De tre rutene startes opp i mars og mai 2020.

BRA - ATR 72-600 - Turboprop
BRA vil bruke en ATR-72-600 på rutene mellom Stockholm-Bromma og Baltikum (pressbild: flygbra.se)

Flyselskapet BRA ser østover og starter denne våren tre nye ruter til Baltikum fra Stockholm-Bromma. Den 30. mars er det premiere for flyvningene til både Riga i Latvia og Tallinn i Estland. Begge rutene trafikkeres seks ganger ukentlig (daglig unntatt lørdag) og det fristes med priser som starter på henholdvis SEK 598 (Riga) og SEK 648 (Tallinn) for en enkelt reise.

Den 15. mai blir det premiere for sommerruten til Kuressaare (Arensburg) på ferieøya Saaremaa (Ösel) i Esland. Denne vil bli trafikkert to ganger ukentlig (mandag og fredag) frem til den 18. september. Laveste pris er SEK 598 for en enkeltreise.

Les også: BRA öppnar ny reguljär flyglinje till estniska ön Ösel från Stockholm Bromma og BRA satsar på utrikesflyg: lanserar fem nya flyglinjer

Les flere nyheter om BRA HÄR

BRA - ATR 72-600 - Turboprop
Flytiden fra Stockhom-Bromma ligger på mellom 55 minutter (Kuressaare) og 70 minutter (Riga og Tallinn) med BRAs ATR 72-600 (pressbild: flygbra.se)

Kommentarer